Volkswagen ID.4 – mallin uusien varusteluversioiden myynti on alkanut — autosta tehty jo satoja ennakkotilauksia

Volkswagen ID.4 -mallisto laajenee ja myyntiin tulivat uudet varusteluversiot: Life, Business, Family ja Tech sekä Max 77 kWh:n akulla.

Volkswagenin lähes kaikki ennakkomyynnissä olleet Volkswagen ID.4 1ST -malliversiot on myyty loppuun Suomessa. Kyse on Volkswagenin tiedotteen mukaan sadoista autoista.

Nyt siirrytään Volkswagenin sähköisessä valloituksessa seuraavaan vaiheeseen, ensimmäisten joukossa Euroopassa.

Samaa järjestystä noudattaen, kuin pikkusisaren ID.3:n kohdalla, täyssähköisen ID.4:n tilauskirjat ovat nyt auki seuraaville varusteluversioille: Life, Business, Family, Tech ja Max.

Kaikki viisi uutta varusteluversiota on varusteltu kattavasti ja lisävarusteita pystyy valitsemaan vain rajatusti.

Volkswagen ID.4:n Life-varusteluversion hinnat alkavat 46 911 eurosta. Myöhemmin alkuvuodesta 2021 myyntiin tulevan pienemmällä 52 kWh:n akulla (Pure, tehoa 109 kW) varustetun City-varusteluversion hinnat alkavat puolestaan 39 300 eurosta (arviohinta). Alkuvuodesta myyntiin tulee myös City-varusteluversio 52 kWh:n akulla, jossa tehoa 125 kW (arviohinta 40 900 euroa).

ID.4-malliston uudet varusteluversiot

Volkswagen ID.4:n varusteluversiot Life, Business, Family, Tech ja Max on varustettu 77 kWh:n akulla (Pro Performance). Sähkömoottori tuottaa tehoa 150 kW (204 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka on 520 kilometriä (WLTP). Täysverinen SUV-malli ID.4 kiihtyy 0–100 km/h 8,5 sekunnissa.

Volkswagen ID.4:n varusteluversio City on puolestaan varustettu pienemmällä 52 kWh:n akulla ja tehoa on joko 109 kW tai 125 kW. Pienemmällä akulla varustetun Volkswagen ID.4:n toimintamatka on 340 kilometriä (arvio, WLTP).

Kaikkien varusteluversioiden vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämpöpumppu, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, mukautuva vakionopeudensäädin ja ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla, puheohjaus, led-ajovalot, digitaalinen mittaristo, navigointilaite Discover Pro 10 tuuman kosketusnäytöllä (Tech ja Max 12”), langaton älypuhelinliitäntä, kaistanpitoavustin, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä usb c -pistokkeet.

Lisäksi mukaan tulee julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli (Type 2) sekä tilapäislatauslaite sukopistokkeella.

Katso tästä muita juttuja ID.4-mallista.

Volkswagen ID.4 Business ja Family -varusteluversioissa on edellä mainittujen vakiovarusteiden lisäksi mm. IQ.Light-led-matriisiajovalot, Ambiente-valaistus ohjaamossa (30 eri väriä), peruutuskamera ja avaimeton lukitus/avaus sekä varashälytin.

Tech- ja Max-varusteluversiot tuovat entisestään lisää vakiovarusteita kuten tuulilasinäyttö, panoraamakatto sähköisellä kaihtimella, sähkösäätöiset etuistuimet muistitoiminnolla, ympäristön tarkkailujärjestelmä ja sähkötoiminen takaluukku sekä Volkswagenin uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät mm. osittain automatisoitua ajamista tukeva järjestelmä, hätätilanneavustin ja kaistanvaihtoavustin.

Volkswagen ID.4 1ST -malliversioiden toimitukset alkavat vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. Muiden uusien varusteluversioiden toimitukset ovat vuorossa myöhemmin ensi vuoden toisella neljänneksellä.

Volkswagen ID.4 hinnastot ja lisävarustehinnastot:
https://bit.ly/VolkswagenID4HinnastojaLisävarustehinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. No sehän sitten epäonnistu jo ennen kuin pääsi edes liikkeelle. Tästä pitäisi olla nyt jo kymmeniä tuhansia tilauksia jonossa, että sähköautohype ja luvatut päästövähennykset toteutuisi. Sadat tilaukset osoittaa suuren pettymyksen ja epäonnistumisen – Ei riitä.

    • No kumminkin auto on jo loppuunmyyty. Turhaa pessimismiä. Kerro joku polttomoottori auto josta heti ilmestyttyä olisi kymmeniä tuhansia varauksia. Ja dieselit ei meinaa mennä ollenkaan kaupaksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here