Virtuaalinen Imatranajo siirtyy marraskuulle

Elokuun lopussa, 27. – 29. päivä 2021 järjestettäväksi suunniteltu Virtuaalinen Imatranajo –tapahtuma joudutaan pahentuneen koronatilanteen ja sen myötä tiukentuneiden rajoitusten takia siirtämään myöhemmälle syksyyn.

Virtuaalisen Imatranajon uusi ajankohta on 19. – 21. päivä marraskuuta 2021. Tapahtuma yhdistetään Etelä-Karjalan suurimpaan pelitapahtumaan, Skynettiin.

Siirtoon vaikuttaa erityisesti taudin leviämisen kiihtyminen tapahtuman pääkohderyhmän eli nuorten keskuudessa.

Virtuaalinen Imatranajo sisältää tapahtumaosina kansainvälisen online-moottoripyöräkilpailun lisäksi lähiverkko- ja yleisöpelitapahtumat, jotka oli tarkoitus järjestää Imatralla Mansikkalan koulukeskuksessa.

Alun perin elokuun tapahtumaan suunniteltu ohjelma ja tapahtumapaikka säilyvät entisellään. Lisäksi tarjotaan uusia tapahtumaosioita kuten CSGO Esports SM-liigan ratkaisuottelut. Myös muita esports-turnauksia lisätään tapahtumaan.

Lisätarjonnan mahdollistaa Virtuaalisen Imatranajon liittäminen Etelä-Karjalan suurimpaan lähiverkko- eli LAN-tapahtumaan, Skynettiin, joka on järjestetty Etelä-Karjalassa jo 25 kertaa. Aikaisemmin Parikkalassa ja Lappeenrannassa järjestetty Skynett järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Imatralla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here