Videoesittelyn avulla tarkempaa tietoa auton etäoston yhteydessä

Myymäläasiointi on osalle ensisijainen asiointitapa autokaupoilla, mutta yhä useampi arvostaa myös käytetyn auton ostamisessa samaa helppoutta ja vaivattomuutta kuin verkkokaupassa yleensäkin.

Auton videoesittely pikaviestimien avulla on kelpo apu päätöksentekoon.

– Hyvät kuvat ja yksityiskohtaiset tiedot autosta auttavat ostoprosessissa, mutta suosittelen lämpimästi varaamaan ajan auton reaaliaikaiseen videoesittelyyn. Se on näppärä tapa saada tukea omaan päätöksentekoon ja siihen, vastaako auto omia tarpeita, Kamux Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Videoesittelyssä Kamuxin myyjä esittelee auton asiakkaalle sekä sisältä että ulkoa. Videoesittelyssä voi keskittyä juuri niihin yksityiskohtiin, jotka kullekin asiakkaalle ovat tärkeitä.

Onnistuuko renkaiden potkiminen?

– Autokauppa on meillä jo pitkään ollut hyvin digivetoista. Asiakkaat etsivät tarpeisiinsa sopivia vaihtoehtoja netistä ja kontaktoivat myyjää useimmiten sähköisiä kanavia pitkin. Itse asiassa Suomessa noin kolmannes asiakkaistamme tekee autokaupat etänä. Toimituksen yhteydessä yhdessä varmistetaan, että auto vastaa sovittua ja asiakas koeajolla vielä testaa auton.

– Sähköinen kaupankäynti on siis arkea käytettyjen autojen kaupassa. Ainoa mitä verkon yli tehtävässä kaupassa ei voi tehdä, on renkaiden potkiminen, mutta sen voi tehdä sitten omassa pihassa, kun auto on sinne toimitettu, Iiskonmäki vitsailee.

Vinkit käytetyn auton ostamiseen etänä:

  • Mieti omaa liikkumistasi ja millainen auto siihen sopisi.
  • Tee vaihtoehtojen kartoitus netissä.
  • Kysy myyjältä lisätietoja chat-palvelussa tai sähköpostitse, kerro mahdollisesta vaihtoautostasi.
  • Varaa aika videoesittelyyn.
  • Tee kaupat ja sovi toimitus kotiovellesi.

https://www.kamux.fi/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä se on niin että auton koe ajo on auton ostossa tärkein asia.se paljastaa auton viat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän