Vaihtoautokauppiaan kotisivu: Volkswagenin mallit kiinnostivat eniten heinäkuun helteissä

Kamux

2.8.2018 12.47

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamuxin verkkosivuilla käytiin heinäkuussa ahkerasti tutkailemassa sopivia menopelejä, ja katsotuimman mallin paikasta kisasivat tiukasti Volkswagenin Passat ja Golf, todetaan Kamuxin tiedotteessa.

‒ Kesällä liikutaan aktiivisesti mökillä, lomareissuilla ja kesätapahtumissa perheen tai kavereiden kanssa. Matkatessa saattaa syttyä ajatus päivittää tilantarve farmariautolla tai hankkia menopeli tehokkaalla ilmastoinnilla. Lämmin sää saattaa myös herättää haaveita avoautosta, kertoo Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

‒ Monille loma antaa aikaa paneutua autojen vertailuun ja käydä koeajamassa niitä, ja se näkyy myymälöissäkin kesällä, Iiskonmäki jatkaa.

Tasainen kärki tuttuja malleja ja merkkejä

Kamux.fi-sivulla katsotuimpien automallien kärki oli heinäkuussa varsin tasainen.

Listan kärjessä oli Volkswagen Passat ja hyvänä kakkosena tuli Volkswagen Golf. Kumpaakin mallia tutkailtiin yli 8 000 kertaa. Eivätkä näistä kauas jääneet MercedesBenz

 E

tai

Audi

A4

.

‒ Kaikki TOP 10 -listan automallit ovat sellaisia, joista on hyvin tarjontaa erilaisin varustein ja myös eri hintaluokissa, siksi ne saavuttavat laajan ostajakunnan suosion. Kymppilistan autoissa näkyy myös hyvin suomalaisten suosimat leasing-autot, joista moni tulee meille käytettynä myyntiin, toteaa Iiskonmäki.

‒ Katumaasturit tai maastoautot kiinnostavat tiettyä ostajakuntaa, mutta ne yltävät korkeintaan TOP 20 -listalle kiinnostuksessa, Iiskonmäki jatkaa.

Suomen listalla Toyota, Škoda ja Opel ‒ Ruotsissa Tesla, Honda ja Peugeot

Suosituimpien automerkkien lista on yhdistelmä eurooppalaisia ja japanilaisia merkkejä. Volvo, Toyota, Nissan, Ford, Škoda ja Opel ovat kaikki suomalaisten suosimia automerkkejä Volkswagenin, Audin ja Mercedes-Benzin rinnalla.

Ruotsin Kamuxin verkkosivujen katsotuimpia automerkkejä heinäkuussa olivat taas BMW, Audi ja Volvo.

‒ Vaikka automerkit ovat melko samoja hieman eri järjestyksessä, poikkeuksiakin löytyy. Ruotsin TOP 10 -listalla on Tesla, Honda ja Peugeot siinä missä suomalaisten katsotuimpiin merkkeihin kuuluvat taas Toyota, Skoda ja Opel. Volvo on ruotsalaisten perinteinen, vankka suosikki.

‒ Teslassa yhdistyvät sporttisen auton suorituskyky ja vähäpäästöisyys, ja se herättää entistä laajemmin kiinnostusta sekä kuluttajissa että yrityksissä, luonnehtii Suomen maajohtaja Iiskonmäki naapurimaan TOP 10 kärkeä.

Kamux.fi-sivujen TOP 10 katsotuimmat automallit heinäkuussa 2018

 1. Volkswagen Passat
 2. Volkswagen Golf
 3. Mercedes-Benz E
 4. Audi A4
 5. Mercedes-Benz C
 6. Audi A6
 7. Volvo V70
 8.  Audi A3
 9. BMW 430
 10. Škoda Octavia

Kamux.fi-sivujen TOP 10 katsotuimmat automerkit heinäkuussa 2018

 1. BMW
 2. Mercedes-Benz
 3. Volkswagen
 4. Audi
 5. Volvo
 6. Toyota
 7. Ford
 8. Škoda
 9. Opel
 10. Nissan

Ruotsin Kamux.se-sivujen TOP 10 katsotuimmat automerkit heinäkuussa 2018

 1. BMW
 2. Audi
 3. Volvo
 4. Ford
 5. Volkswagen
 6. Mercedes-Benz
 7. Tesla
 8. Honda
 9. Nissan
 10. Peugeot

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here