Uusi Mitsubishi Eclipse Cross on Suomessa aina nelivetoinen lataushybridi

Uusi Eclipse Cross pitää sisällään lukuisia uudistuksia sekä mallin ulko- että sisäpuolella. Lisäksi iso muutos on se, että uusi Eclipse Cross on jatkossa Suomessa myynnissä aina nelivetoisena lataushybridinä.

Uuden Eclipse Cross PHEV:in ladattava hybridijärjestelmä on toteutettu samalla periaatteella kuin sen isommassa sisarmallissa, Euroopan myydyimmässä ladattavassa katumaasturissa, Outlander PHEV:issä.

Kuva: Mitsubishi.

Järjestelmä koostuu 2,4 litraisesta bensiinimoottorista ja kahdesta sähkömoottorista etu- ja taka-akseleilla. Järjestelmä vaihtaa ajotilaa automaattisesti täyssähköisestä sarja- ja rinnakkaishybridiksi kunkin ajotilanteen mukaan.

Nopeimmillaan ajoakku voidaan ladata 80 % varaustasoon 25 minuutissa (CHAdeMO-pikalataus). Kotipistorasiassa (10A) lataus 80 % varaustasoon kestää noin 5,5 tuntia.

Uuden Eclipse Cross PHEV:in hybridijärjestelmän kokonaisteho on 185 hv ja sisältää vakiona Mitsubishin S-AWC -nelivetojärjestelmän. Toimintamatka sähköllä on 45 kilometriä. Yhdistetyt CO2-päästöt ovat 46 g/km ja vetokyky on 1500 kg.

Kuva: Mitsubishi.

Viisi varustetasoa

Uuden Eclipse Cross PHEV:in etumaskin ilme on muotoiltu entistäkin virtaviivaisemmaksi Mitsubishin ”Dynamic Shield” -muotokielen mukaisesti. Lisäksi uusi Eclipse Cross PHEV on saanut kokonaan uudelleen muotoillun takaosan ja uudet taka-ajovalot. Uudelleen muotoilun ansiosta auton pituus on kasvanut 140 mm, joka on mahdollistanut myös tavaratilan tilavuuden kasvattamisen 471 litraan (+23 l). Eclipse Cross PHEV on varustettu myös uudella 8” infotainment-järjestelmällä.

Uuteen Eclipse Cross PHEV:iin on saatavana viisi eri varustetasoa: Inform, Invite, Intense, Instyle ja Instyle SF. Malliston alkaen-malli, eli Inform on jo kattavasti varusteltu.

Kuva: Mitsubishi.

Vakiovarusteita ovat esimerkiksi vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot, 18 tuuman kevytmetallivanteet ja 8 tuuman infotainment-järjestelmä. Malliston kattavimman Instyle SF -varustetason vakiovarusteina löytyy vastaavasti nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä ja kattoikkuna.

Uuden Eclipse Cross PHEV -malliston hinnat alkavat 36 390 eurosta (Inform 4WD PHEV). Ennakkomyynti käynnistyy 8.2. ja virallinen lanseeraus tapahtuu toukokuun puolivälissä, jolloin myös ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here