Mitsubishin ladattavien hybridiautojen myynti ylitti Euroopassa 200 000 kappaleen rajan

Mitsubishi lanseerasi Euroopassa vuonna 2013 Outlander PHEV:n, joka nousi maailman myydyimmäksi ladattavaksi hybridiautoksi.

Mitsubishin asemaa ladattavien hybridiautojen valmistajana on vahvistanut Suomessa keväällä esitelty Eclipse Cross PHEV.

Euroopassa on yhteensä myyty 196 870 Outlander PHEV -autoa sekä 5 943 Eclipse Cross PHEV -mallia.

Myös Suomessa Mitsubishin PHEV-mallisto on saavuttanut vankan suosion. Maamme teillä liikkuu yhteensä yli 7 100 Mitsubishin PHEV-mallia.

Uusimpana näistä toukokuussa lanseerattu Eclipse Cross PHEV, joka on Outlanderin PHEV:n tavoin aina myynnissä nelivetoisena. Mitsubishin nelivetoteknologia yhdistettynä ladattavien hybridien osaamiseen tekeväkin merkin PHEV-malleista segmenttiensä kilpailukykyisimpiä tuotteita meillä ja maailmalla.

Eclipse Cross PHEV:n ladattava hybridijärjestelmä on toteutettu samalla periaatteella kuin sen sisarmalli Outlander PHEV:ssä. Voimalinja koostuu 2,4-litraisesta bensiinimoottorista ja kahdesta sähkömoottorista etu- ja taka-akseleilla sekä 13,8 kWh:n akustosta. Järjestelmä vaihtaa ajotilaa automaattisesti täyssähköisestä sarja- ja rinnakkaishybridiksi kunkin ajotilanteen mukaan.

Eclipse Cross PHEV:n hybridijärjestelmän kokonaisteho on 185 hv ja se sisältää vakiona Mitsubishin S-AWC-nelivetojärjestelmän.

Auton toimintamatka sähköllä on 45 kilometriä. Auton yhdistettyjen CO2-päästöjen on 46 g/km. Eclipse Crossin akusto on mahdollista ladata pikalatauksella 80 prosentin varaustasoon 25 minuutissa.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV:n hinnat alkavat 36 390 eurosta. Outlander PHEV hinnat lähtevät 42 990 eurosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here