Uusi Hyundai Tucson tulee Suomeen syksyllä


5.7.2018 21.50

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet. 

Malli saa uutta ilmettä Hyundain tunnusomaisella Cascading Grill -etusäileiköllä ja uusilla täys-led-ajovaloilla. Etupuskuria on nostettu. Myös takavalot ja takapuskuri on uusittu.

Vannevaihtoehtona saataville tulevat uudet 19 tuuman alumiinivanteet. 

Katso myös: Uudessa Hyundai Tucsonissa on 48 voltin kevythybridi

Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy neljällä sisustavärivaihtoehdolla, mustalla, beigellä, harmaalla ja punaisella sekä laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla. Uuden Hyundai Tucsonin varustetasot ovat Fresh, Comfort, Style ja Premium.

Uusia moottorivaihtoehtoja

Uuteen Hyundai Tucsoniin on tarjolla kaksi diesel- ja kaksi bensiinimoottorivaihtoehtoa.

Uusi kiinnostava moottorivaihtoehto on 2,0 CRDI -kevythybridimoottori, jossa sähkömoottori on yhdistetty dieselmoottoriin. Tehoa uudessa moottoriversiossa on 137 kW (186 hv).

Tämä suorituskykyinen moottori on liitetty nelivetoon ja uudelleen kehitettyyn kahdeksanvaihteiseen automaattivaihteistoon (8AT).

Toinen dieselmoottorivaihtoehto on uudelleen kehitetty 1,6 CRDI kahdella vaihtoehtoisella tehoversiolla: 85 kW (115 hv) ja 100 kW (136 hv).

Ensimmäinen tehoversio on tarjolla etuvetoisena kuusivaihteisella käsivaihteistolla, tehokkaampi versio seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (7DCT) etu- tai nelivetoisena.

Hyundai Tucsoniin on tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria.

Etuvetoisena tarjolla oleva 1,6 MPI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv).

Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7DCT) kanssa.

Tehokkaamman version yhteyteen on saatavilla etuveto tai neliveto.

Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Uusimmat turvallisuusvarusteet

Uusi Hyundai Tucson on varusteltu aiempaa monipuolisemmalla tietoviihdejärjestelmällä.
Tarjolla on Krellin toimittama premium-tason äänentoistojärjestelmä ja langaton QI-standardin mukainen matkapuhelimen latausmahdollisuus.

Apple CarPlay ja Android Auto -palveluita sekä Bluetooth-liitäntää tukeva uusi seitsemän tuuman kosketusvärinäyttö on vakiovarusteena Fresh-varustetasosta alkaen.

Uuteen Hyundai Tucsoniin on valittavissa myös kahdeksan tuuman näytöllä varustettu navigointijärjestelmä 3D-kartoilla ja veloituksettomat reaaliaikaiset Live Services -palvelut seitsemäksi vuodeksi.

Uuden Hyundai Tucsonin kaikkia varustetasoja voi räätälöidä mieleiseksi uusilla varustepaketeilla, joissa on tarjolla mm. navigointijärjestelmä sekä mukavuus- ja turvallisuusvarusteita.

Hyundai Tucsonissa on myös Euroopan korkeimmat auton turvallisuusstandardit täyttävät uusimmat aktiivista turvallisuutta edistävät järjestelmät sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät: edessä kulkevaa liikennettä tarkkaileva ja tarvittaessa autoa jarruttava ja pysäyttävä törmäysvaroitin, kaista-avustin, kuljettajan vireystilan valvonta sekä älykäs nopeusrajoituksen varoitus.

Turvallisuusvarusteisiin kuuluu myös ympäristön valvontajärjestelmä, jonka kamerat tarjoavat 360° näkymän peruuttaessa.

Edistyksellinen mukautuva vakionopeussäädin lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta säilyttäen mukautuvasti valitun nopeuden ja turvallisen etäisyyden edellä ajavaan sekä jarruttaen tarvittaessa.

Näkyvyydestä Hyundai Tucsonissa on bi-led-ajovalot ja kaukovaloautomatiikka.

Uutta Hyundai Tucsonia odotetaan Suomeen syksyllä 2018. Hintoja ei ole vielä vahvistettu.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here