Täysin uusi Hyundai Tucson saa uuden muotoilun

Hyundai esittelee ensimmäiset kuvat täysin uudesta Hyundai Tucsonista.

Uuden muotoilun kohokohtiin kuuluvat uusimman sukupolven ”Parametric Hidden Lights” -nimiset Hyundai-ajovalot, jotka toimivat Hyundain tunnusmerkkinä, todetaan yhtiön tiedotteessa.

Kuva: Hyundai.

Uusi kahteen osaan jaettu mittaristo tarjoaa Hyundain mukaan henkilökohtaisen ja intuitiivisen käyttäjäkokemuksen, joka vastaa vaativammankin käyttäjän tarpeisiin.

Niin kutsutut ”Parametric Hidden Lights” päiväajovalot on huomaamattomasti integroitu jalokivimäiseen etusäleikköön ja tulevat esiin valojen kytkeytyessä päälle.

Uuden Hyundai Tucsonin kori on aiempaa suurempi ja leveämpi. Konepelti on pitkä, ylitykset lyhyet ja akseliväliä on pidennetty, mikä antaa mallille linjakkaan coupémaisen muodon.

Kuva: Hyundai.

Korin voimakkaat kulmat ja sulavat linjat luovat vahvan kontrastin tyylikkään siluetin ja kiilamaisen muodon välille – muotoilu antaa vaikutelman eteenpäin suuntautuvasta liikkeestä myös silloin, kun auto on paikoillaan.

Kojelauta on integroitu saumattomasti oviin ja visuaalinen linja kiertää etumatkustajat.

Täysin uusi Hyundai Tucson saa ensi-iltansa virtuaalisesti 15.9.2020 klo 3.30 Suomen aikaa.

Live-lähetys, ennakkovideo ja kuvat ovat tarjolla verkossa osoitteissa Hyundai.com sekä Hyundain sosiaalisen median kanavissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän