Uudessa Hyundai Tucsonissa on 48 voltin kevythybridi

Hyundai

3.7.2018 19.50

Uusi Hyundai Tucson on mahdollista valita myös uudella polttoainetehokkaalla 48 V:n sähkömoottorin ja dieselmoottorin yhdistävällä kevythybridi-voimansiirrolla.

Se on ensimmäinen Hyundai Motorin valmistama kevythybriditeknologian automalleja.

Uusi Hyundai Tucson esittelee uuden moottoriteknologian kesällä 2018. Tämä kompakti SUV on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. 

Katso myös: Tällainen on syksyllä Suomeen tuleva uusi Hyundai Tucson

Kaikki uuden Tucson-malliston moottorit täyttävät uudet Euro 6d Temp -päästöstandardit.

Tucson saa myös uutta ilmettä niin sisätiloihin kuin ulkopuolelle sekä laajan valikoiman kuljettajaa avustavia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita.

Hyundai Tucson on ollut eniten myyty Hyundai-malli Euroopassa vuosina 2016 ja 2017.

Hyundai Tucsonissa esiteltävä kevythybriditeknologia on saatavana 2,0 litran dieselmoottorin yhteydessä.

MHSG-kevytbydriditeknologia avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja kerää energiaa hidastamisen ja jarrutuksen aikana. Järjestelmä keventää dieselmoottorin kuormitusta kevyissä kiihdytyksissä ja lisää vääntöä voimakkaissa kiihdytyksissä.

2,0 litran dieselmoottori on uuden Hyundai Tucsonin tehokkain moottorivaihtoehto. Se tarjoaa tehoa 137 kW (186 hv).

Tämä moottorivaihtoehto on Suomessa tarjolla nelivetoisena ja yhdistettynä uudelleen kehitettyyn 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Keväällä 2019 kevythybriditeknologia on saatavana myös Hyundai Tucsonin uuteen 1,6-litran Smart Stream -dieselmoottoriin.

Uuden kevythybriditeknologian avulla Hyundai pyrkii vähentämään polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä jopa 7 prosenttia (yhdistettynä käsivaihteistoon, NEDC-mittaustavan mukaan*).

* CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus perustuvat WLTP-mittaustavan mukaisiin sisäisiin tavoitteisiin ja konvertoituna takaisin NEDC-mittaustavan mukaisiin arvoihin.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here