Uudessa Mersun S-sarjassa on viisi takaistuinvaihtoehtoa

Uuteen Mercedes-Benzin S-sarjaan on tarjoilla viisi erilaista takaistuiversiota, joiden avulla autosta voi muokata esimerkiksi tehokkaan työtilan tai rauhoittavan lepotilan. S-sarjan takaistuinversiot ovat:

Uutta ovat uloimpien aktiivisten monisäätöisten erillisistuinten pääntukien säädettävät ja lämmitettävät lisätyynyt, jotka tarjoavat lämmön pään ja niskan alueelle. Lisätyynyt sisältyvät takatilan istuinmukavuuspakettiin.

Lisäksi tarjolla on kolme hierontaohjelmaa: Perinteinen, Aktiivinen selkätreeni sekä Aaltohieronta.

First-Class-takatilan (keskikonsoli takana) yhteydessä keskikonsoli jatkuu yhtenäisenä takamatkustamoon. Keskikonsolista löytyy kaksi lämpötilasäädeltävää mukitelinettä, säilytystila MBUX-tabletille ja neljä usb-2-liitäntää.

Kyynärnojan alapuolisessa säilytyslokerossa on lisäksi langaton lataus matkapuhelimille sekä autopuhelin-/business-varustuksen puhelimelle. Lisävarusteena keskikonsoliin saa kaksi taitettavaa ns. lentokonepöytää.

Takamatkustajien turvallisuudesta on huolehdittu innovatiivisesti täysin uusilla tavoilla.

Takatilan Executive-istuinten pehmusteen alle on integroitu istuinturvatyynyt. Törmäyshetkellä ne estävät mahdollisesti lepoasennossa olevan matkustajan lantion luiskahtamisen turvavyön alta eli niin sanotun sukelluksen.

Istuimen ollessa pystyasennossa istuinturvatyyny ei laukea. Toinen uutuus on takaistuimen etuturvatyyny, joka on saatavana lisävarusteena S-sarjan Lang-malliin.
Etuistuimen selkänojaan sijoitetun putkimaisen tyynyn tilavuus on noin 16 litraa.

Törmäyksessä se estää takaturvavyön lisäksi takamatkustajan iskeytymistä päin etuistuimen rakenteita. Takamatkustajan suojan täydentävät kookkaat ikkunaturvatyynyt sekä lisävarusteena saatavat sivu- ja vyöturvatyynyt.

Kuljettajan ja etumatkustajan väliin puolestaan laukeaa uusi pystysuuntainen keskiturvatyyny, joka on integroitu kuljettajan istuimen selkänojaan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here