Tilausajokuljettajien Vuoden taukopaikka on Iin Autokeidas

Tilausajokuljettajat ry on valinnut vuoden 2019 taukopaikaksi Iin Autokeitaan. Yhdistys on valtakunnallinen linja-autonkuljettajien yhdistys, jonka jäsenet valitsevat vuosittain Vuoden Taukopaikan.

– Valintaa perustellaan nimenomaan saadulla palvelulla. Tärkeitä asioita ovat myös saavutettavuus ja linja-autoparkit. Autokeitaan eduksi katsotaan myös taukopaikan persoonallisuus ja ilme, perustelee yhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Wirén.

Tauko on iso osa matkaa

Bussiryhmät pysähtyvät tauolle miltei joka matkalla. Kuljettajien ajo- ja lepoaikamääräykset sanelevat myös matkan edistymistä omalta osaltaan. Matkaohjelman ruokailut ja kahvihetket pidetään varsin usein liikenneasemilla tai tien varrella olevissa ravintoloissa.

– Kuljettajat ovat tienvarsipalveluiden suurkuluttajia eli monet meistä nauttivat päivittäiset ateriansa matkan varrella. Saamme vahvan asiakasnäkökulman palveluihin ja niiden laatuun myös suoraan asiakkailtamme. Vuosittain valittava Vuoden Taukopaikka -titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä asiakkaittemme hyväksi, Wirén jatkaa.

Nimitys yllätti pomon

Autokeidas on vilkas taukopaikka Iissä noin 30 km Oulusta pohjoiseen. Se toimii Kärkkäisen kauppakeskuksen yhteydessä ja sieltä löytyy monipuolisia palveluita.

Näin viime vuonna.

– Olemme Autokeitaalla todella iloisia ja onnellisia Vuoden Taukopaikka -palkinnosta. Kilpailu tällä alalla on kovaa ja Suomessa on varmasti paljon muitakin loistavia taukopaikkoja. Tämä on palkinto kovasta työstä koko henkilökunnalle. Meidän on joka päivä lunastettava asiakkaan luottamus sekä tehtävä jotain pikkuisen paremmin kuin kilpailija. Tärkeintä on muistaa, että asiakas maksaa meidän palkan, Autokeitaan johtaja Hannes Kortesalmi iloitsee.

tilausajokuljettajat.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here