Sähköautoja esillä perjantaina ja lauantaina Salon Design Hill -taukopaikalla

Liikenteen sähköistyminen edellyttää merkittäviä investointeja latausverkostoon. Salon Design Hill taukopaikalla vietetään perjantaina 22.4.2022 suurteholatausaseman avajaisia sähköautotapahtuman merkeissä.

Recharge on rakentanut alueelle latausaseman, jossa 4 sähköautoa voi ladata yhtä aikaa lähellä hyviä palveluita.

Jatkuvasti kehittyvät suurteholaturit tarjoavat esimerkiksi sadan kilometrin toimintamatkaa jopa viidessä minuutissa. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä sähköautojen sujuvassa matkaliikenteessä, ja oheispalvelujen tarjoajien kannalta latauspisteet ovat yksi keskeisistä vetovoimatekijöistä asiakkaille.

Uusien latauspisteiden jälkeen Design Hill auttaa merkittävästi Länsi-Suomessa matkaavia sähköautoilijoita ja samalla tarjoaa heille monipuolisia palveluita.

– Myymälärakennuksemme on alkujaan vuonna 2009 rakennettu maalämmöllä lämmitettäväksi ja maakylmällä jäähdytettäväksi. Vuodesta 2015 lähtien olemme tuottaneet sähköä Salossa valmistetuilla Salo Solarin aurinkopaneeleilla. Olemme myös osakkaana paikallisessa tuulivoimayhtiössä, joten kokonaisuutena tuotamme vihreää energiaa enemmän kuin kulutamme. Yhteistyö Rechargen kanssa on meille luonnollinen kehitysaskel – nyt voimme tarjota asiakkaillemme paljon kysytyn sähköautojen latausaseman, kertovat Design Hillin yrittäjäpariskunta Anu ja Tony Pelander.

Design Hillin sähköautotapahtumassa ovat mukana Salon kaupunki, Design Hill, Recharge ja 13 eri sähköautomerkin edustajat. Kaikki mukana olevat sähköautomerkit ovat myös tutustuttavissa yhteisessä, yleisölle avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa.

Tapahtumassa ovat mukana Astrum Auto (Mercedez-Benz, KIA), Traktoauto (Volkswagen), K-Auto (Audi), PP-auto Salo (Ford, Hyundai, Peugeot), Keskusautohalli Turku (Volvo, Nissan, Polestar ja Renault), Maxus ja Tesla.

Tapahtumainfo: Design Hillin latausaseman avajaistilaisuus alkaa klo 15.00 virallisella osuudella, johon kuuluvat nauhan leikkaus ja puheet (Salon Kaupunki, Design Hill, Recharge).

Virallisen osuuden jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tutustua autoihin ja latauslaitteisiin maksuttomassa tapahtumassa. Tapahtuma jatkuu myös lauantaina 23.4. klo 12-15.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here