Teboil laajentaa uusiutuvan dieselin tankkausverkostoaan

Kaikille dieselmoottoreille soveltuva Teboil Green+ on sataprosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistettu dieselpolttoaine, jota on saatavilla jo 26 eri D-automaattiasemalta ympäri Suomen.

Hiilijalanjäljen vähentäminen ammattiliikennepuolella ei automaattisesti tarkoita kaluston vaihtamista tai uudistamista. Uusiutuvan Green+ -dieselpolttoaineen käyttäminen vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 90 % tavalliseen dieseliin verrattuna.

Tuote on rikitön ja hapeton, eikä se sisällä aromaattisia yhdisteitä. Polttoaineen korkea setaaniluku takaa tehokkaan ja puhtaan palamisen sekä hyvän kylmäkäynnistettävyyden. Tuotteen käyttäminen vähentää myös lähipäästöjä.

Green+ on 100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu. Tuotteen valmistuksessa on hyödynnetty niin yhdyskuntajätteitä kuin myös teollisuuden prosessitähteitä, ja se täyttää EN 15940 -polttoainestandardin.

Teboilin ammattiliikenne- ja koneyrittäjämyynnin johtaja Pasi Lintukankaan mukaan Green+ diesel on ollut laajalti käytössä etenkin kaupunkiliikenteen linja-autoyhtiöillä, erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Porissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!