Samat miehet murtautuivat kahteen huoltoasemaan

Siikalatvan Piippolassa murtauduttiin Shell-huoltoasemalle viime yönä noin kello 03.06 ja anastettiin pääasiassa tupakkatuotteita.

Valvontakameroihin on taltioitunut kaksi naamioitunutta tekijää, jotka vaikuttaisivat liikkumisen ja olemuksen puolesta olevan nuoria miehiä.

Toinen tukeva ja toinen hoikka, sekä pidempi. Tekijät ovat olleet liikenteessä henkilöautolla. Asiaa tutkitaan varkautena.

Kärsämäen Teboil-huoltoasemalle murtauduttiin viime yönä kello 03.52 aikaan ja sieltä anastettiin myös pääasiassa tupakkatuotteita.

Kärsämäellä valvontakameroihin on taltioinut kolme henkilöä, joista kaksi on selvästi samoja kuin Piippolassa ja lisäksi seurueessa on kolmas – myös nuorelta mieheltä vaikuttava – normaalivartaloinen henkilö.

Jokainen tekijä oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja kasvot oli naamioitu.
Tekijät ovat olleet liikenteessä tummalla tila-autolla, mahdollisesti VW Touranilla tai vastaavalla. Asiaa tutkitaan varkautena.

Molemmista paikoista tupakkatuotteita anastettiin runsaasti ja niiden yhteenlaskettu arvo on useampi tuhatta euroa.

Tekijöiden tuntomerkit:

  1. Tukeva, ei kovin pitkä, tumma takki missä valkoiset vetoketjut, mustat college-housut, valkoinen maski naamalla, harmaa huppu, tummat tennarit, joissa vihreät/keltaiset nauhat ja työhanskat.
  2. Hoikka ja pitkä, tumma huppari missä valkoisella Champion merkin tuotelogo C, ja college-housut, tumma kasvosuojus, valkoiset tennarit, punamustat työhanskat.
  3. Normaalivartaloinen, ei kovin pitkä, musta huppari ja college-housut, talvi/työkengät, keltaiset työsormikkaat, oranssi pipo, sininen suojus kasvojen edessä.

Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Haapajärven poliisipäivystyksen numeroon tiistaisin ja perjantaisin p. 029 546 4265 tai vihjepuhelimeen p. 029 541 6194.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here