Tämä IAA-näyttelyssä julkistettu luksussähköauto Suomeen vielä tänä vuonna

Tällä viikolla Hannoverissa järjestetyssä IAA-näyttelyssä Maxus esitteli uuden MIFA 9 luksussähköautonsa, joka tarjoaa paljon tilaa sekä mukavuutta jopa kahdeksalle henkilölle, esimerkiksi hierontatoiminolla varustettuine istuimineen.

MIFA 9 on äskettäin lanseerattu Maxuksen kotimarkkinoilla Kiinassa, ja nyt mallia ollaan lanseeraamassa myös Euroopassa.

Kuva: Maxus.

MIFA 9 on ensimmäinen malli, joka on rakennettu Maxuksen uudelle ja monipuoliselle MIFA-alustalle, joka mahdollistaa sähköistyksen lukuisissa eri ajoneuvotyypeissä.

Tulossa Suomeen jo tänä vuonna

MIFA 9 on suuri luksus-MPV (pituus 5270 mm, leveys 2000 mm, korkeus 1840 mm) ja tarjoaa siksi erittäin väljät ja mukavat sisätilat kaikille matkustajille. MIFA 9 tulee markkinoille sekä seitsemän- että kahdeksanpaikkaisena versiona.

Katso tästä muita juttuja Maxuksen autoista.

Suuri 90 kWh ajoakku tarjoaa jopa 440-595 kilometrin toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki).

Kuva: Maxus.

Maxus Suomen myyntijohtaja Heidi Nieminen vahvistaa, että MIFA 9 tulee Suomeen jo tämän vuoden aikana.

Täynnä yksityiskohtia

Ulkopuolelta autossa on terävälinjainen ja futuristinen ilme, joka jatkuu myös auton sisällä. Sisustus on täynnä erilaisia eksklusiivisia yksityiskohtia, huipputeknologiaa ja viihdelaitteita.

Kaikki MIFA 9:n istuimet ovat varustettu sekä lämmityksellä että tuuletuksella. Lisäksi istuimissa on hierontatoiminto, joka vie ajo- ja matkustusmukavuuden täysin uudelle tasolle.

Kuva: Maxus.

Toisen rivin matkustajat voivat nauttia myös kallistettavista yksittäisistä istuimista säädettävillä jalkatuilla ja käsinojissa olevilla digitaalisilla ohjauspaneeleilla.

Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan työntää myös eteenpäin lisätavaratilan vapauttamiseksi. Uuden MIFA 9:n hinnat tullaan julkaisemaan myöhemmin syksyllä lähempänä auton virallista esittelyä Suomessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Kuva: Maxus.
Kuva: Maxus.
Kuva: Maxus.
Kuva: Maxus.
Kuva: Maxus.
Kuva: Maxus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän