Suomeen uudenlainen autovakuutus – vakuutus maksaa alimmillaan pari kymppiä kuukaudessa

Kuva: Matti Sulanto.

Bassadone Automotive Nordic Oy tuo Suomeen kuljettajan ajotapaan perustuvan vakuutuksen.

Ajotapavakuutus on vahinkohistoriasta riippumaton, kuukausimaksuinen vakuutus, jonka hintaan kuluttaja vaikuttaa itse ajotavallaan. Vakuutuksesta veloitettava maksu muuttuu kuukausittain sen mukaan, miten kuljettaja on ajanut, todetaan Bassadonen tiedotteessa.

Ajotavalla voi vaikuttaa maksuihin, sillä puolet kuljettajista tulee saamaan alennusta joka kuukausi. Pienten autojen vakuutuskustannukset painuvat parhailla kuljettajilla jopa parin kympin tasolle kuukaudessa.

Rauhallisen ajotapansa kuluttaja voi osoittaa Bassadonen Smart Drive – älypuhelinsovelluksella, johon on liitetty mukaan myös muita autoilua helpottavia ja turvallisuutta parantavia palveluita.

Joulukuussa kaikkiin saataville tuleva vakuutus tullaan tuntemaan nimellä Smart Drive.

Liiketoiminnasta vastaa Bassadone Automotive Nordic –ryhmään kuuluva, keväällä 2018 perustettu Bassadone Insurance Services Oy.

1 KOMMENTTI

  1. Mitenkähän…?
    Minusta kun vähän tuntuu…tässähän siis autoilija laitetaan maksamaan siitä, että joku osapuoli saa käyttöönsä ajodataa jolla voidaan siis määrittää tieosuuksittain kuljetut reitit, sekä ajokilometrit.
    Eikös tämä Berner suunnitellut jotain vastaavaa tienkäyttöön liittyvää verotusasiaa, mutta se seurannan järjestelyhän oli ongelma? Kukaanhan ei halunnut ”pantaa kaulaansa”.
    Nythän se järjestyy tämmöisen pilottikokeilun avulla. Suomalainenhan vihaa kalliita vakuutusmaksuja ja verottajaa.
    Onkos Bernerillä tai jollain sukulaisella mitään sidoksia tähän Bassandeen???

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here