Suomalaiselle liikkumisoperaattorille yli 14 miljoonaa

2.8.2017 22.15

Uuden sukupolven liikkumissovelluksen kehittänyt kasvuyritys Maas Global Oy on päättänyt onnistuneesti kansainvälisen rahoituskierroksensa.

Kesäkuussa julkistettiin ensimmäiset suursijoittajat Toyota Financial Services ja vakuutusyhtiö Aioi Nissay Dowa Insurance Company. Uusia sijoittajia ovat japanilainen autoteknologiajätti Denso Corporation ja turkkilainen teknologiayhtiö Swiftcom.

Nykyisistä osakkaista Transdev, Karsan Otomotiv Sanayii Ticaret AS ja Veho kasvattivat uudella sijoituskierroksella omistustaan Maas Globalista.

Tavoitteena helppo liikkuminen ympäri maailmaa

Maas Global haluaa mullistaa liikkumisen maailmanlaajuisesti.Yrityksen Helsingin seudulla lanseeraama Whim-sovellus on maailman ensimmäinen liikkumispalvelu, jolla voi varata ja maksaa kaikki liikkumisen palvelut yhden sovelluksen avulla, kuukausimaksulla.

Uuden rahoituksen myötä Maas Global vie liikkumisen palvelut kansainvälisille markkinoille. Whim on jo testikäytössä Iso-Britanniassa Birminghamin alueella, ja myöhemmin tänä vuonna palvelu avataan myös Amsterdamin alueella.

Maas Globalin perustajan ja toimitusjohtajan Sampo Hietasen visiossa liikkuminen on saumatonta eri kaupungeissa ja niiden välillä.

– Tavoitteenamme on rakentaa globaali liikenteen roaming, jolla voi matkustaa vaikka Helsingistä Brysseliin yhtä sovellusta käyttämällä, sanoo Hietanen.

www.maas.global

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here