Suomalainen polkupyörä rullaa maailmalla

Kuva: Pelago.

Vuonna 2009 perustettu kotimainen polkupyörävalmistaja Pelago Bicycles täyttää tänä keväänä 10 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi yritys tekee sarjan yhteistyöprojekteja eri brändien kanssa. Yhteistyömallistoilla on haluttu nostaa esille kumppaneita, jotka ovat olleet merkittävä osa yrityksen tarinaa. Mukana on myös pari uutta tuttavuutta.

Lisäksi Pelago pistää pystyyn pop up -kaupan Pariisin keskustaan toukokuussa. Pop up järjestetään yhdessä paikallisen Steel Cycle Cafen kanssa.

Pelago Australiassa. Kuva: Pelago.

Juuret Helsingissä, pyörät rullaavat maailmalla

Veljesten perustama Pelago on kasvanut alkuvuosien kahden hengen pajasta toistakymmentä henkeä työllistäväksi vientiyritykseksi. Tuotteista noin kaksi kolmesta menee vientiin.

Jälleenmyyjiä on Euroopassa ja Japanissa, mutta suomalainen pyörämerkki on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana kaupunkipyöränä etenkin Tanskassa ja Saksassa.
Ylpeitä tekijät ovat myös siitä, kuinka Pelagoilla on poljettu ympäri maailmaa Venäjän ja Kiinan halki, Amerikoiden läpi ja muun muassa Australian ympäri.

Vuosien aikana tuotemallisto on kasvanut, ja valikoimaan kuuluu kaupunki- ja retkipyörien lisäksi yhä suositumpia pyöräilyvarusteita sekä pyöräilyyn soveltuvia vaatteita.

www.pelagobicycles.com

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here