Mitsubishi ASX -mallin saa nyt kiinteällä kuukausimaksulla

Mitsubishin maahantuoja Astara Finland lanseeraa kuluttajille Suomessa Aja ja Palauta -tuotteen. Kyseessä on täysin uusi tuote, jossa uuden Mitsubishi ASX:n saa edullisimmillaan käyttöön 349 euron kuukausihinnalla.

”Aja ja Palauta on Mitsubishille täysin uusi valtakunnallinen konsepti, jonka toteutamme yhdessä jälleenmyyjien kanssa. Siinä asiakas saa auton 36 kuukaudeksi käyttöön kiinteällä, erittäin houkuttelevalla kuukausimaksulla. Asiakas voi halutessaan myös myydä auton kesken sopimuskauden, jos hän ei esimerkiksi tarvitse autoa enää kahden vuoden päästä”, kertoo Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen Astara Finlandilta.

Aja ja palauta -tuotteen autoina on ASX- ja Eclipse Cross PHEV -malleja. 349 €/kk hinnat alkaen -mallina on ASX 1.0 Invite MT. Tarjolla on myös ASX-mallista täyshybridiversio ASX 1.6 HEV Adventure Edition AT, jonka sopimuskohtainen kuukausierä on 397 €/kk. Nelivetoisen Eclipse Cross 2.4 PHEV Adventure Edition 4WD -mallin saa puolestaan käyttöön 449 €/kk.

Aja ja Palauta -tuotteessa asiakas vastaa itse mahdollisista lisävarusteista, käyttövoimakustannuksista ja vakuutuksista. Sopimuskausi on aina 36 kuukautta.

Lisää Aja ja Palauta -tuotteesta voit lukea täältä.

Lue myös

Suomen vanhin Mitsubishi Colt näyttää tältä!

Toimittaja koeajoi Mitsubishi Coltin vuonna 1983 – 40 vuotta myöhemmin hän tutustui automallin uusimpaan sukupolveen!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän