Sami-Matti Trogenille arvokkaita GT3-kisakilometrejä Nordschleifella

Sami-Matti Trogen sijoittui ajoparinsa Dylan Pereiran kanssa viidenneksi NLS-sarjan kahdeksannessa osakilpailussa Nordschleifen radalla Saksassa.

Suomalaisen autokunta oli vahvasti kiinni palkintopallisijoituksessa, mutta turhaksi osoittautunut varikkokäynti vei siihen mahdollisuuden. Walkenhorst Motorsportille kisa oli kuitenkin juhlaa, sillä tallin toinen auto ajoi vakuuttavaan voittoon.

Nelituntinen kilpailu ajettiin saksalaisvuoriston tunnetusti vaihtelevissa olosuhteissa. Kilpailun puolivälin tienoilla alkanut sade yltyi äkisti sen verran rankaksi, että juuri ajovuoronsa aloittanut Trogen päätettiin ottaa varikolle renkaanvaihtoon.

Varikkokäynti oli riski, mutta eripuolilta 25 kilometrin pituista rataa tulleet tiedot arvioivat pitkää sadetta. Näin ei kuitenkaan käynyt ja aurinko kuivatti radan nopeasti.

– Oli kuitenkin todella makeeta olla taas mukana näissä kisoissa. Sain kerättyä paljon arvokkaita kisakilometrejä. Ensimmäinen kisamme yhdessä Dylanin kanssa oli muuten kaikin puolin onnistunut ja yhteistyömme toimi tosi hyvin, Trogen kiittelee.

Lopputuloksissa autokunta Trogen-Pereira oli viides. Walkenhorst Motorsportin BMW M4 GT3-autojen vauhti oli jälleen vakuuttavaa. Kisan voitti tallin auto numero #34 kuljettajinaan Christan Krognes (N) /Jakub Giermaziak (POL). Voitto oli heille jo kolmas perättäinen.

Trogen ajaa Pereiran kanssa myös sarjan seuraavan ja samalla viimeisen osakilpailun 6.-7. lokakuuta.

NLS8: 55. ADAC Barbarossapreis

1. C. Krognes (N) – J. Giermaziak (POL) / BMW M4 GT3
2. D. Pittard (GB) – Nick Catsburg (NL) / Ferrari 296 GT3
3. V. Kolb (GER) – F. Stippler (GER) / Audi R8 LMS GT3 EVO II
4. P. Dörr (GER) – B. Dörr (GER) / Aston Martin Vantage GT3
5. S-M. Trogen (FIN) – D. Pereira (LUX) / BMW M4 GT3

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän