Raju pakomatka Heinolasta Tuusulaan — nopeus kovimmillaan reilusti kolmatta sataa!

Poliisipartio suoritti nopeusvalvontaa Heinolassa VT 5:llä Lusin varalaskupaikalla lauantaina illalla 22.00 aikaan.

Partio mittasi Mikkelistä Heinolan suuntaan kulkevan henkilöauton nopeudeksi 165 km/h, alueella on 100 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti auton perään tavoittaen sen hieman ennen Heinolan Tähtisiltaa ja antoi tälle pysähtymismerkin.

Ajoneuvon kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut poliisin antamaa pysäytysvaloa, vaan lähti voimakkaasti kiihdyttämään karkuun kohti Lahtea. Ajoneuvon seurantaan liittyi useita partioita.

Vierumäen kohdalla pakenevalle mitattiin 222 km/h keskinopeus rajoituksen ollessa 120 km/h. Pakenevan seuraaminen jatkui moottoritiellä Järvenpään pohjoiseen liittymään asti, josta pakeneva auto kääntyi tielle nro 25.

Pakenevan seurantaan liittyi lisää partioita ja seuranta jatkui Tuusulaan asti koulutielle, jossa pakeneva ajoneuvo joutui hiljentämään.

Poliisit saivat sumputettua auton kahdella partioautolla blokkaamalla tien sivuun.

Molemmat poliisiautot ja pakeneva auto kärsivät vaurioita pysäytystilanteessa.
Autossa oli kyydissä myös matkustaja.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Uutisen faktat ovat aika epämääräiset. Tie 25 lähtee Mäntsälän eteläisestä liittymästä Hyvinkään ja Hangon suuntaan. Google Mapsin mielestä Tuusulassa on vain yksi Koulutie, Kellokoskella. Toki sinne voi tieltä 25 muutamankin mutkan jälkeen päätyä.

    Muutaman kerran – kun tiedän mitä ja missä on tapahtunut – faktat ovat olleet jollain lailla päin seiniä. Poliisilla on toki muutakin hommaa kuin tarkistaa missä on tullut suhattua jonkun tolvanan perässä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän