Ruotsalainen CTEK mukaan sähköautojen latausratkaisubisnekseen

1.5.2018  21.57

Akkulaturien hallintaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja Ctek on tehnyt yrityskaupan Chargestorm AB:n kanssa. Chargestorm AB on ruotsalaislähtöinen sähköautojen latausratkaisujen valmistaja.

Yrityskauppa tukee Ctekin osaamispohjan laajentamista. Ctekistä tulee yhtiön tiedotteen mukaan yksi voimakkaasti kasvavien sähköautomarkkinoiden merkittävimmistä toimijoista.

Liiketoiminnalla on hyvät näkymät, sillä autovalmistajat suunnittelevat lähivuosien aikana ennätysinvestointoja sähkökäyttöisten ajoneuvojen tutkimus- ja kehitystyöhön. Kuluttajat vaativat yhä ekologisempia ajoneuvoja ja samalla sähköautojen osto- sekä ylläpitokustannukset laskevat.

– Pohjoismaat on maailman toiseksi suurin sähköautojen markkina-alue, ja on luonnollista, että kaksi pohjoismaista yritystä yhdistää voimansa tuotteiden globaalin saatavuuden parantamiseksi. Kun yhdistetään Chargestormin uraauurtava teknologia ja Ctekin maailmanlaajuisesti tunnustettu osaaminen akunlatauksesta, saamme lisää resursseja tuotekehitykseemme. Sen ansiosta voimme tuoda markkinoille uusia, innovatiivisia ratkaisuja, toteaa Chargestormin hallituksen puheenjohtaja Tomas Wolf.

Chargestorm on tiedotteen mukaan Pohjoismaiden laajin sähköautojen latausratkaisujen valmistaja, ja yrityskauppa mahdollistaa Chargestormin tuotteiden globaalin jakelun.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here