Poliisiauto ilman kuljettajaa törmäsi talon seinään!

Helsingin poliisilla oli sunnuntai-aamuna Jakomäessä tehtävä, jonka yhteydessä poliisiauto vaurioitui merkittävästi. Tapahtumien seurauksena on kirjattu kaksi rikosilmoitusta.

Tapahtumat alkoivat poliisin tiedotteen mukaan yhdeksän aikaan aamulla, kun Jakomäessä ollutta poliisipartiota vastaan ajoi epäilyttävä ajoneuvo. Poliisi oli pysäyttämässä ajoneuvoa, mutta kuljettaja ajoi karkuun.

Lyhyen takaa-ajon jälkeen pakoon lähtenyt kuljettaja jätti auton läheiselle piha-alueelle ja jatkoi matkaa jalan. Poliisipartio pysäköi myös autonsa ja lähti juosten perään. Epäilty saatiin kiinni.

Partioautosta oli epähuomiossa jäänyt vaihde vapaalle, minkä seurauksena auto valui läheisen talon seinään. Autossa on poliisin tiedotteen mukaan mittavat vauriot törmäyksen seurauksena.

Poliisin tietojen mukaan ulkopuolisiin ei kohdistunut vaaraa.

Kiinniotettua kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tapausta tutkii Helsingin poliisi.

Vahingoittuneen poliisiauton osalta on kirjattu rikosilmoitus Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle, joka vastaa tapauksen tutkinnasta ja tiedottamisesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!