Peugeot avaa Suomessa verkkokaupan

Peugeot avaa uuden verkkokaupan Suomeen. Peugeot Storessa esillä ovat kaikki Peugeotin nopean toimituksen mallit. Normaalin malliston lisäksi Storessa tullaan näkemään vain verkosta saatavilla olevia malleja, joista ensimmäiset tulevat tarjolle jo kevään 2023 aikana. Verkkokaupassa kaupanteko onnistuu niin käteisellä kuin rahoituksella.

Toimii koko Suomessa

Peugeot Store on valtakunnallinen verkkokauppa, ja asiakas voi tilata autonsa sitä kautta ympäri Suomen. Verkkokaupan kautta tilatun auton luovuttaa aina paikallinen Peugeot-jälleenmyyjä.

Kuluttajakäyttäytyminen muuttunut voimakkaasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Iso osa kuluttajakaupasta tehdään nykyään verkkokaupan kautta, mutta autoala ei välttämättä ole pysynyt muutoksessa mukana.

Perinteisesti ajatellaan, että kuluttajat käyvät koeajamassa autoliikkeissä useita eri autoja. Todellisuudessa moni on tehnyt alustavan autorajauksen jo verkossa ja ostaja tulee koeajamaan auton korkeintaan vahvistaakseen ennakkokäsityksensä. Peugeotin uusi ja kätevä verkkokauppa on vastaus tähän muutokseen.

Auto-Bonin toimitusjohtaja Markus Vuolle kommentoi verkkokaupan tärkeyttä.

– Lähes kaikki nykyasiakkaat tekevät alustavan ostopäätöksen verkossa, vaikka lopulta ostaisivat autonsa kivijalasta. Kuluttajien käyttäytyminen onkin muuttunut, eivätkä vanhat lainalaisuudet välttämättä autokaupassa enää päde. Meidän pitää olla mukana tässä muutoksessa, ja Peugeot Store on siihen oikea vastaus.

Tutustu Peugeot Storeen osoitteessa: peugeot.fi

Peugeot tuo markkinoille kahden vuoden sisällä viisi uutta sähköautoa!

Tältä Peugeotin visio uuden ajan autosta näyttää

Ensi vuonna tuleva Peugeot 408 on hinnoiteltu ja ennakkomyynti on alkanut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän