Vantaalle uusi Citroën-, Fiat-, Opel- ja Peugeot-myymälä

Auto Bassadone avaa uuden monimerkkimyymälän Vantaan Petikkoon osoitteeseen Kaakelikaari 4a.

Uusi Vitrea-taloon tuleva myymälä tuo aivan uudenlaista arvokkuutta pääkaupunkiseudun Stellantis-merkkien kivijalkakauppaan.

Vitrea-talo on arkkitehtonisesti erittäin kaunis ja paljon lasipintaa sisältävä nykyaikainen rakennus, jonka puitteet tekevät uusista näyttelytiloista erittäin viihtyisiä. Uuteen liikkeeseen tulevat Citroënin, Fiatin, Opelin ja Peugeotin myymälät, jotka siirtyvät vanhoista tiloista uusiin syksyn 2024 aikana.

Uuteen myymälärakennukseen tulee jokaiselle brändille ominainen ilme. Stellantis-konserniin nykyään kuuluvilla merkeillä on kaikilla erittäin rikas historia, joista jokaisella on oma vahva identiteettinsä. Uuden myymälän ilmettä on työstetty tiiviissä yhteistyössä valmistajan, maahantuoja Auto-Bonin ja Auto Bassadonen kanssa.

Uuden Vitrea-taloon avautuvan myymälän lisäksi Auto Bassadone avaa Petikkoon uudistetun premium-myymälän Alfa Romeolle, DS Automobilesille ja Jeepille nykyisen DS Storen tiloihin. Tilasta tehdään entistä enemmän sellainen, että ikonisten Alfa Romeon ja Jeepin identiteetit tulevat näkyvämmin esille.

Lue myös

Autoverkkokaupalle uusi nimi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän