Päivän automainos: ”Taloudellisuus ei ole tyytymistä huonompaan. Vaan investointia parempaan”

Tällä iskulauseella markkinoitiin BMW-autoja vuonna 1980.

Siihen aikaan merkin maahantuoja oli vielä Veho, eikä malliversioita ollut tarjolla kuin neljä.

”Jos ajattelet taloudellisesti, vaadi autolta enemmän kuin ennen – älä vähemmän.

BMW on investointi parempaan, se on järkevä vaihtoehto ison ja usein epätaloudellisen auton ja pienen, mutta mahdollisesti teknisesti heikon auton välillä.

Kooltaan kompaktina BMW:ssä ei ole isolle autolle tyypillisiä rasitteita. BMW tarjoaa ajajalleen parhaan mahdollisen ajomukavuuden.

Suorituskykyisenä autona BMW käyttää tavallisilla maantienopeuksilla vain pienen osan kokonaistehostaan. BMW-ajajan tarvitsee tuskin koskaan käyttää kaikkia moottorin voimavaroja ja tästä syystä verrattaessa heikompi tehoisiin autoihin BMW:n moottori kuluu vähemmän ja kestää pidempään.

Moottoriteknologialtaan BMW on kehityksen kärjessä. Tehtyjen ratkaisujen edistyksellisyys näkyy muun muassa siinä, että vuoden 1980-malleissa BMW on isojen autojen osalta pystynyt pienentämään energian kulutusta keskimäärin 8 prosenttia.

Laadullisesti korkeatasoisena BMW:llä on tunnetusti hyvä jälleenmyyntiarvo. Kun BMW-ajajalle tulee aika vaihtaa uuteen, hän näkee, kuinka investointi parempaan on ollut taloudellinen ratkaisu.

Tutustu BMW 1980-mallistoon lähimmän BMW-myyjän luona. BMW on hyvä investointi, sen hinnat eivät ole nousseet samassa suhteessa kuin muiden merkkien.”

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Mainoksen lopussa on kerrottu myös malliston hinnat.

BMW 316             62 950 mk
BMW 320/6 syl.    78 950 mk
BMW 518             85 950 mk
BMW 520/6 syl.  102 950 mk

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!