Mies ajoi varastetulla mopolla karkuun poliisia Lahdessa

Poliisipartio kiinnitti huomiota kevyen liikenteen väylältä poistutuvaan mopoon maanantaina puolenpäivän aikoihin Lahden Paavolan kaupunginosassa. Partio tarkasti mopon rekisteritunnuksen poliisin järjestelmistä ja ilmeni, että mopo oli anastettu edellisenä päivänä.

Partio kääntyi mopon perään tarkoituksenaan pysäyttää se, mutta mopo lähti heti pakenemaan poliisipartiota. Heti pakomatkan alussa mopoilija jätti noudattamatta punaisen liikennevalon.

Pakomatkan aikana oli muutamia jalankulkijoita vaarassa ja jäädä sen alle ja mopoilija oli myös törmätä henkilöautoon Vesijärvenkadulla. Mopoilijan paetessa hän ajeli pitkin kevyen liikenteen väyliä ja käytti vastaantulevien ajokaistoja.

Takaa-ajoon liittyi poliisimoottoripyöräpartio, joka sai lopetettua mopoilijan pakenemisen Mattilanmäenpolulla.

Mopoa kuljetti hieman yli 30-vuotias mies, jolla ei ollut mopon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Poliisi epäilee mopoa kuljettaneen miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Hänet otettiin kiinni edellä mainittuihin rikoksiin epäiltynä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän