Mersu räväyttää oikein kunnolla — esittelee syyskuussa viisi täysin uutta sähköautomallia

Mercedes-Benz kiihdyttää siirtymää kohti sähköistä liikennettä Münchenin IAA Mobility 2021 -autonäyttelyssä syyskuun alussa.

Näyttelypäivänä 7.–12.9. sekä niitä edeltävinä lehdistöpäivinä 5.–6.9. esitellään ensi kertaa yhteensä kahdeksan uutuusmallia, joista viisi on täyssähköautoja ja yksi erittäin suorituskykyinen hybridimalli.

Mercedes-Benz EQE. Kuva: Daimler.

Münchenissä ensiesteltävät mallit ovat

  • EQE: Mercedes-EQ:n urheilullisessa edustusluokan sedanissa yhdistyvät dynaaminen suorituskyky ja ajo-ominaisuudet rentouttavaan ja mukavaan matkustuskokemukseen. Sitä korostavat ylellisen tilava matkustamo ja kuin yhdestä puusta veistetty atleettinen ja itsevarma korimuotoilu.
  • EQB: Tilava EQB vastaa monen sähköautoa harkitsevan perheellisen ja paljon harrastavan asiakkaan käyttötarpeisiin. Kiinassa jo ensiesitelty 7-paikkainen sähköautomalli ensiesitellään Euroopassa IAA-näyttelyssä Münchenissä.
  • Mercedes-Maybach: Absoluuttisen edustusluokan autonvalmistajan konseptimalli antaa ensiaavistuksen siitä, kuinka 100-vuotiset perinteet kääntyvät uudelle aikakaudelle ja vuosisadalle.
  • Smart: Näyttelyssä nähdään ensimmäinen uuden sukupolven täyssähköinen smart.
  • Mercedes-AMG: Kuinka sähkövoima ja AMG DNA voidaan sovittaa yhteen? Mercedes-AMG osoittaa ylellisellä sedanilla, että auton ympäristöystävällisyys ei sulje pois vaikuttavaa ja tunnepitoista ajokokemusta.
  • Mercedes-AMG E Performance: Mercedes-AMG esittelee Münchenissä myös ensimmäisen Affalterbachissa valmistetun, E Performance -tunnuksella varustetun hybridimallinsa.
  • Mercedes-Benzin uutuudet: S-sarjasta esitellään panssaroitu S-Guard ja C-sarjasta All-Terrain-malli, joka on omimmillaan erittäin huonoissa tie- ja sääolosuhteissa.

Esitykset striimataan, autoihin ja ajamiseen saa kosketuksen testiradalla

IAA Mobility 2021 -näyttelyn seuraaminen on nyt aikaisempaa helpompaa. Mercedes-Benzin pre-night-tapahtuma 5.9. striimataan suorana verkkolähetyksenä kaikille halukkaille.

Lähetyksiä voi seurata Mercedes me median sekä sosiaalisen median välityksellä. Varsinaisen näyttelykokemuksensa Mercedes-Benz rakentaa dialogin ja itse koettujen elämysten varaan.

Mercedes-Benz EQB. Kuva: Daimler.

Tähtimerkki ja kaikki sen näyttelyssä esittelemät automallit ovat nähtävissä ja koettavissa Münchenin keskustan Odeonsplatzilla järjestettävässä Open Space -tapahtumassa. Näyttelyalueen ja kaupungin väliltä löytyy myös Blue Lane -testirata, jossa kävijät voivat tutustua itse tulevaisuuden liikkumisratkaisuihin.

Mercedes-Benzin varsinainen näyttelyosasto keskittyy ajoneuvojen lisäksi erityisteemoihin, jotka valaisevat tulevaisuuden liikkumisratkaisuja eri kulmista ja varsinkin digitalisoitumisen kannalta.

Esimerkiksi Assist-teeman alla ovat esillä autojen avustinjärjestelmät ja automatisoitu ajaminen, Mobile-otsikon alla digitaaliset palvelut kuten Mercedes me, EQ ready ja Mercedes me Green charging ja In Car -osastolla MBUX-käyttöjärjestelmä, tekoäly ja uusi MBUX Hyperscreen. Ensimmäisen kerran Euroopassa nähdään myös Vision AVTR -konseptimalli.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän