Mazda CX-30 -katumaasturin hinnasto on julkaistu

Uuden Mazda CX-30 katumaasturin hinnasto on julkaistu. Uusi keskikokoinen katumaasturi on tärkeä lisäys Mazdan mallistossa.

Auton pituus on 4 395mm, ja tavaratilan tilavuus on 430 litraa. Skyactiv-X moottorin yhteydessä korkeampiin varustetasoihin voi valita myös avaraa tunnelmaa luovan lasikattoluukun.

Uusi Mazda CX-30 on jo toinen uutta sukupolvea edustava malli Mazdan mallistossa aiemmin tänä vuonna esitellyn Mazda3:n jälkeen.

Valikoimassa on uuden sukupolven teknologioita kuten uusi Mazda Connect -multimediajärjestelmä, i-Activ AWD nelivetojärjestelmä ja vallankumouksellinen Skyactiv-X -moottori.

Hinnat alkavat 27 990 eurosta ja poikkeuksellisen kattava vakiovarustelu sisältää mm. adaptiivisen vakionopeussäätimen, tuulilasin heijastusnäytön, digitaalisen mittariston, led-ajovalot, kaistallapitoavustimen ja navigointijärjestelmän.

Skyactiv-X -moottorilla hinnat alkavat 31 348 eurosta, ja Skyactiv-X yhdistettynä i-Activ AWD nelivetoon hinnat alkavat 36 768 eurosta.

Uusi Mazda CX-30 sisältää vakiona myös Mazda M Hybrid -kevythybriditeknologian.

Älykäs 24-voltin kevythybridijärjestelmä laskee polttoaineen kulutusta ja alentaa päästöjä ottamalla talteen jarrutusenergiaa, mitä sähkömoottori käyttää edelleen moottorin avustamiseen.

Ensimmäiset autot saapuvat maahan syyskuun alussa ja ovat nähtävillä Suomen jälleenmyyjillä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ensimmäiset Skyactiv-X M Hybrid mallit saapuvat syksyn aikana.

Katso tästä lisätietoa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here