Kia Ceedin ladattavat hybridimallit hinnoiteltu

Suomeen alkuvuodesta saapuvat uudet Kian ladattavat hybridimallit Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ja XCeed Sportswagon Plug-in Hybrid ovat saaneet hinnat.

Ceedin ladattavien hybridimallien voimanlähteenä on 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori sekä sähkömoottori, jonka parina on 8,9 kWh:n litiumionipolymeeriakku. Voimanlinjan tuottama kokonaisteho on 141 hv. Voima välitetään tiehen Kian 6-portaisen kaksoiskytkinvaihteiston kautta.

CO2-päästöt ovat 29 g/km.

Ladattavan farmarimallin tavaratila on 437 l (VDA), XCeed Plug-in Hybridin 291 l (VDA). Molempien autojen jarrullisen perävaunun vetokyky on 1300 kiloa. Molemmissa malleissa akusto on sijoitettu tavaratilan alle.

Katso tästä muita juttuja ladattavista hybrideistä.

Ceedin hybridimallit ovat saatavana EX- ja Business Premium -versioina.

EX-varustetasossa vakiona ovat muun muassa aktiivinen kaistavahti, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaukovaloautomatiikka, suomenkielinen 8-tuumainen monitoiminäyttö sekä avaimeton käynnistys ja lukitus.

Business Premium -varustetasossa on vakiona näiden lisäksi muun muassa 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo, 10,25-tuumainen monitoiminäyttö, mukautuva kaistallapitoavustin, mukautuva vakionopeudensäädin, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, automaattinen taskupysäköintijärjestelmä ja sähkötoiminen takaluukku.

Ceedin ladattavat hybridimallit on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin seitsemän vuoden takuulla, joka kattaa myös akuston.

Ceed Sportswagonin ladattavan hybridifarmarin hinnat alkavat 35 390 eurosta. XCeedin ladattavan hybridin hinnat lähtevät 35 990 eurosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here