Kanta-Hämeen autosuunnistussarja päätökseen

60-luvulta alkaen yhtäjaksoisesti pyörineessä Kanta-Hämeen autosuunnistussarjassa ajettiin touko–elokuussa kahdeksan hyvätasoista harjoitusajoa. Sarjaan osallistui noin 130 eri kilpailijaa, ja sarjassa tehtiin yhteensä yli 240 parisuoritusta. Kunkin kilpailijan loppupisteisiin laskettiin hänen viisi parasta suoritustaan.

Aloittelijoiden E-luokan kärkeen ajoivat naiskarttureiden luotsaamat parit. Luokan voitti neljä kisaa voittanut RiiUA:n pari Timo HämäläinenJonna Armento. Yhden voiton ajaneiden Jari ja Heidi Jolkkosen jälkeen E:ssä sijoittuivat kolmanneksi Arto ja Riikka Karppinen.

C-luokan voitti Forssan Aimo GustafssonHannu Halme. Tuusulalais-hyvinkääläinen pari Mauno JussilaJuha Ojanen oli muutaman pisteen parempi kuin saman pistemäärän keränneet Porvoon Petri ViljalaJari Leinonen ja RiiUA:n Jorma Laakso – Sauli Veikkola.

B-luokassa RiiUA:n Mika ja Eemi Salo oli ylivoimainen voittaja, ja Eemi kirjasi nimiinsä viiden voiton tuomat maksimipisteet. Voitoitta jääneistä pareista AAU:n Miikka MäenpääTommi Muilu oli B:n kakkonen ja vantaalaispari Janne HaaparantaJussi Pasanen kolmas.

Ylimmän MA-luokan voitti loppilais-kangasalalainen pari Hannu HämäläinenJari Kulmala.

Sarjan kahdeksan järjestäjäseuran kesken käydyn seurakilpailun voitti Ahveniston Autourheilijat.

Katso tästä muita autosuunnistusjuttuja.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän