Juuso Puhakka ajoi toiseksi Lähi-idän Lamborghini-sarjassa

Lamborghini Super Trofeo Middle East mestaruussarja ajettiin päätökseen tänään Abu Dhabissa.

Kahden osakilpailuviikonlopun ja kuuden 50 minuutin mittaisen kilpailun pituinen Lamborghini-sarja huipentui Abu Dhabin YAS Marinan Formula-1 radalla, jossa Juuso Puhakka ja hänen japanilainen tiimikaveri (Takeshi Kasai)saavuttivat kaksi PRO-luokan pronssisijaa sekä yhden ulosajoon päättyneen keskeytyksen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Viikkoa aikaisemmin Dubaissa ajettujen kolmen kakkossijan myötä hallitseva Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan mestari nappasi kautta aikain Suomen ensimmäisen Lähi-Idän sarjan mitalisijoituksen ollen sarjan yhteispisteissä PRO-luokan toiseksi nopein.

Puhakan ja Kasain viikonloppu päättyi murheellisesti kun kilpailun puolivälissä auton etujarrulevy hajosi kappaleiksi ja japanilaisesta kuljettajasta tuli matkustaja. Kiinalaisen FFF Racing Teamin auto ajatui hurjasti radalta ulos ja takapää edellä rysähti betonimuuriin. Ulosajossa Kasai vietiin sairaalaan tarkastettavaksi eikä Puhakka päässyt ajamaan metriäkään.

– Ensitieto on, että tiimikaveri on olosuhteisiin nähden kunnossa. Auto sen sijaan ei ole ja se myös aiheuttaa lisää murheita, koska täältä kilpurit matkaavat merikontissa Malesiaan. Töitä on siis niin tiimillä kuin meillä kuljettajilla tiedossa, jotta huhtikuun alussa Kuala Lumpurissa olisimme huomattavasti paremmassa vauhdissa kuin täällä Lähi-Idässä. Ehkä tämä sarjan hopeasija alkaa jossain kohtaa maistumaan, mutta nyt suussa on aika karvas pettymyksen maku, Puhakka sanoo.

Lamborghini Super Trofeo Middle East sarjan kolmanneksi nopeinta vauhtia piti FFF Racing Teamin toinen autokunta, jossa italialainen Andrea Amici ja puolalainen Karol Basz jäivät vain muutaman mestaruuspisteen Puhakan ja Kasain hopeasijasta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!