Honda e on valittu Vuoden Autoksi Saksassa 2021

Hondan ensimmäinen Euroopassa myytävä sähköauto, Honda e, on nimetty Vuoden Autoksi 2021 Saksassa. Samalla se oli ensimmäinen japanilainen automalli, joka on valittu Saksassa Vuoden Autoksi. Lisäksi Honda e voitti New Energy -sarjan eli uuden energian sarjan.

Vuoden Auto Saksassa valitaan pitkälti samalla tavalla kuin Suomessakin. Saksalaisista autotoimittajista koostuva raati valitsee tärkeimmän uutuuden viimeisten kahdentoista kuukauden aikana esitellyistä autouutuuksista.

Tuomaristo koeajaa ja arvioi ehdokkaat sekä pistää ne järjestykseen käytännöllisyyden, ajo-ominaisuuksien, edistyksellisyyden ja markkinapotentiaalin perusteella.

Voittaja valitaan viidessä luokassa, jotka ovat: perheautot, ylelliset autot, edustusautot, uuden energian autot ja urheilulliset autot. Lopuksi viiden luokan voittajat ottavat mittaa toisistaan ja tänä vuonna niiden joukosta voittajaksi nousi siis Honda e.

Katso myös tämä: Hondan ensimmäinen sähköauto on nyt Suomessa

Honda e:ssä on paljon upeita uusia, innovatiivisia varusteita, kuten ulkopeilit korvaavat kamerat, joiden kuva näkyy kojelaudan päissä olevilla näytöillä.

Myynnissä on hyvin varusteltu Honda e Comfort, joka maksaa 35 624 euroa. Toisena vaihtoehtona on tehokkaampi ja ylellisempi 41 986 euron hintainen Honda e Advance.

Ensimmäiset Honda e:t on luovutettu Suomessa asiakkaille.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here