Poliisi kaipaa havaintoja Helsingin Mäkelänkadun raitiovaunuonnettomuudesta — onnettomuudessa kuoli alle 15-vuotias lapsi

Helsingin poliisi jatkaa sunnuntaina Mäkelänkadulla tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa. Onnettomuudessa kuoli alle 15-vuotias lapsi. Onnettomuus tapahtui liikennevalo-ohjatulla suojatiellä.

– Onnettomuudessa oli osallisena raitiovaunu ja lapsi. Poliisi selvittää perusteellisesti tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita syitä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen.

Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä. Esitutkinta on vielä kesken, eikä poliisi ota tässä vaiheessa kantaa mahdollisiin rikosnimikkeisiin tai onnettomuuden yksityiskohtiin. Poliisi tiedottaa asiasta oma-aloitteisesti lisää heti, kun uutta tietoa on saatavilla.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja pyytää tapahtuman nähneitä tai siitä muuten tietäviä ilmoittamaan havaintonsa ja vihjeensä poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi tai 029 541 7931.

Poliisi pyytää erityisesti onnettomuuden uhrin lähellä olleita kolmea henkilöä ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman nopeasti.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän