Halvin Opel Crossland X maksaa alle 20 000 euroa

Niclas von Bell

22.5.2017 23.45

 

Opelin täysin uusi kaupunkimaasturi, Opel Crossland X sijoittuu viime vuosina voimakkaasti kasvaneeseen Crossover B -segmenttiin.

Kesäkuun lopulla liikkeisiin saapuvan Opel Crossland X:n varustetasot ovat muusta Opel-mallistosta tutut Enjoy ja Innovation.

Enjoy-varustetasosta lähtien Crossland X:ssä on törmäyshälytys, henkilökohtainen avustaja Opel Onstar ja automaattinen hätäpuhelu.

 

Vakiovarusteluun kuuluvat myös nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä sekä vakionopeudensäädin.

 

Infotainment-järjestelmä sisältää 7-tuumaisen värikosketusnäytön ja Apple Carplay- ja Android Auto -valmiuden.

Enjoy-varustetasoa voi halutessaan täydentää 697 euron* hintaisella Enjoy More -varustepaketilla, johon kuuluu muun muassa sumuvalot, peruutustutkat eteen ja taakse, peruutuskamera, automaatti-ilmastointi ja takaikkunoiden tummennus.

Innovation-malleissa erivärinen katto

Innovation-varustetasoon kuuluvat Enjoy-varusteiden lisäksi 16-tuumaiset ja kaksiväriset kevytmetallivanteet, kuljettajan ja etumatkustajan istuinten kuusisuuntaiset säädöt ja ristiseläntuki, automaatti-ilmastointi, avaimeton avaus- ja käynnistysjärjestelmä ja värillinen ulkokatto (musta, valkoinen tai harmaa).

Innovation-varustetasoa voi täydentää Innovation Plus -nimisellä varustepaketilla (931€*), joka sisältää muun muassa katvehälytyksen sivupeileissä, pysäköintiavustimen, 180 asteen näkymän tarjoavan peruutuskameran ja ergonomiset AGR-istuimet 8-suuntaisilla säädöillä.

Personoitavissa lisävarustein

Älykkäät AFL led -ajovalot (mm. mukautuvat ajovalot ja kaukovaloapu, 9 valokuviota) voi hankkia 1 050 euron* hintaan.
40/20/40-suhteessa taittuvan ja 15 senttimetriä auton pituussuunnassa liukuvan takaistuimen hinta on 351 euroa*. Muita valinnaisvarusteita ovat muun muassa heijastusnäyttö (469 euroa*), panoraamakatto (574 euroa*) sekä lämmitettävä tuulilasi (176 euroa*).

Halvin malli on 1.2 Enjoy 60kW/81hv. Se maksaa 19 548 euroa. Innovation-varustetasolla se maksaa 21 045 euroa.

Kallein malli, 1.6 Start/stop Innnovation 88kW/120hv, maksaa 23 947 euroa.

 

*Autoveron osuus arvioitu moottorivalikoiman alhaisimman CO2-arvon mukaan.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here