GT4: Ilmari Korpivaaralla onnistunut viikonloppu Slovakiassa

20.8.2018 22.15

Ilmari Korpivaaralla ja Benjamin Mazatisilla oli onnistunut kilpailuviikonlopun Slovakiaringillä, GT4 Central European Cup –sarjassa.

Ajopari sijoittui molemmissa lähdöissä toiseksi. Piste-ero sarjan kärkeen kaventui 23 pisteestä 2 pisteeseen.

Aika-ajo ajettiin lauantai aamuna. Korpivaara sijoittui aika-ajossa kahdeksanneksi ja Mazatis kuudenneksi.

Ensimmäiseen kilpailulähtöön Mazatis starttasi ruudusta kuusi ja hän onnistui ajovuoronsa aikana nousemaan kolmanneksi. Korpivaara nousi ajovuorollaan puolestaan kolmannelta sijalta toiseksi.

– Eka kisa oli onnistunut. Harjoittelimme ennen kilpailua kuljettajan vaihdosta, jotta voisimme minimoida virheet. Harjoittelun tuloksena onnistuimme tekemään täysin virheettömän varikkopysähdyksen. Olemme toiseen sijaan erittäin tyytyväisiä, vaikka siitä ei aivan maksimipisteitä saakaan. Meillä kävi vielä vähän tuuria, kun sarjaa johtava kuljettaja joutui keskeyttämään ja piste-ero kaventui selvästi, Korpivaara kertoo.

Sunnuntaina ajettiin viikonlopun toinen kilpailulähtö. Korpivaaran kahdeksas lähtöruutu nosti vaatimustasoa hieman ylemmäs kilpailussa. Onnistuneen ensimmäisen kierroksen jälkeen Korpivaara nousi sija sijalta ylöspäin.

Mazatiksen ajovuoron alkaessa Korpivaara oli nostanut sijoituksen kahdeksannesta neljänneksi. Mazatis nousi vielä ennen maalia hienosti kaksi sijaa toiseksi.

– Kokonaisuutena viikonloppu oli huikea, vaikka alussa oli hieman haasteita. Piste-ero kaventui selvästi ja nyt asetelma viimeistä Zandvoortin osakilpailua ajatellen on erinomainen, Korpivaara tiivistää.

Sarjan päättävä osakilpailu ajetaan Zandvoortin legendaarisella GP-radalla 6.-7.10.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän