Formulakuljettaja William Alatalo nousee FIA F3 -sarjaan.

William Alatalo (19v) etenee urallaan ylöspäin ja nousee FIA F3 -sarjaan. Alatalo on allekirjoittanut sopimuksen sveitsiläisen Jenzer Motorsport -tallin kanssa. Sarjassa ei olla nähty suomalaisväriä muutamaan vuoteen.

Alatalo ajoi viime vuoden lopulla FIA F3-testit Jenzer Motorsportin kanssa ja vakuutti tiimin toiminnallaan, jonka jälkeen neuvottelut alkoivat.

– Jenzer Motorsportin kanssa on keskusteltu jo pitkän ajan. He ovat seuranneet minua, ja minä heitä. Manageri myös tuntee tiimipäällikön jo pitkältä ajalta. Päätin osallistua heidän tiimiin virallisiin FIA F3 -testeihin viime vuoden lopulla ja siitä lähtien ollaan pidetty yhteyttä. Kaudesta päästiin yhteisymmärrykseen aika nopeasti ja sopimus allekirjoitettiin, Alatalo kertoo

Viime kaudella Formula Regional European Championship -sarjaa ajanut Alatalo astuu selkeästi uudelle tasolle FIA F3-sarjan puitteissa. Sarjan budjetit ovat suuremmat ja tapa toimia ammattimaisempaa.

Katso tästä muita juttuja William Alatalosta.

Alatalon ajot alkavat Bahrainissa 2-4.3 ja kilpailuviikonloppu on 18-20.3. Taso FIA F3-sarjassa on todella kova ja vain parhaimmat noteerataan. Nöyristelemään ei kuitenkaan kannata lähteä, vaan tavoitteet pitää olla realistisen korkeat heti kauden alusta.

Ajotaukoa on Alatalolle tullut muutama kuukausi mutta taustatyötä ja kuntoharjoittelua on tehty systemaattisesti koko ajan.

www.williamalatalo.com

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän