Fiat Talentoon uusi automaattivaihteisto

Fiat Talenton hiljattain esitelty 2-litrainen EcoJet-moottori saa nyt uuden kaksoiskytkimellä (DCT) varustetun automaattivaihteiston.

Uusi kuusivaihteinen automaattivaihteisto on optimoitu sujuvaan vaihteiden vaihtoon etenkin kaupungissa, joka parantaa Talenton polttoainetehokkuutta. Uutta vaihteistoa voidaan käyttää myös käsivalintaisena kuljettajan mieltymyksien mukaan.

Teho, vääntö ja pienempi kulutus

Talenton uusi kaksoiskytkimellä varustettu automaattivaihteisto on suunniteltu optimoimaan uusien 2-litraisten EcoJet -moottorien (145 hv / 350 Nm ja 170 hv / 380 Nm) tehon ja väännön välitys.

Molemmat moottorien tehoversiot on varustettu muuttuvageometrisellä turboahtimella, jonka avulla moottori käy aina optimaalisesti myös pienillä nopeuksilla, joka on omiaan parantamaan polttoainetehokkuutta jokapäiväisessä käytössä.

Mukavuus ja infotainment

Ohjaamon käytännöllisyyttä ja toimivuutta parantavat myös lukuisat säilytyslokerot: 90 litraa säilytystilaa aina käden ulottuvilla.

Lisäksi sisätiloja täydentää näppärä ”Mobile Office” keski-istuin, johon on integroitu kokoontaitettava pöytä, avattava selkänoja säilytyslokerolla ja asiakirjojen säilytystasku.

7-tuumainen Touch-Radio Nav -viihdejärjestelmä edustaa modernia infotainment-monipuolisuutta, jossa on integroitu Apple CarPlay ja Android Auto -yhteensopivuus, navigointijärjestelmä 2D- ja Birdview 2.5D -näytöllä, musiikkitiedostojen toisto usb- ja aux-porttien kautta sekä Bluetooth handsfree.

Monipuolinen vakiovarustelu

Jo Talenton perusversiossa on vakiovarusteena mm. luistonestojärjestelmä ja Traction+ luistonesto, kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny sekä sivuturvatyynyt, sumuvalot edessä, ajovalojen hämäräkytkin, tuulilasinpyyhkijöiden sadetunnistin, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö, vakionopeudensäädin, ilmastointi, polttoainetoiminen lisälämmitin, sähkötoimiset ja lämmitettävät ulkopeilit, katvealueen tunnistin, AUX-in ja USB-liittimet, Bluetooth handsfree sekä 12V virtapistoke tavaratilan takaosassa.

Lisäksi 1 500 euron hintainen varustepaketti täydentää uuden Talenton varustelun.
Paketti sisältää vetokoukun ja perävaunun vakautusjärjestelmän, suomenkielisen integroidun navigaattorin, audiojärjestelmän 7 tuuman kosketusvärinäytöllä, peruutustutkan ja -kameran, kokokapselit Fiat-logolla, led-päiväajovalot sekä korinvärisen etupuskurin yläosan ja takavalojen kehykset.

Hinnat

Fiat Talento -malliston hinnat alkavat 29 990 eurosta (120 hv L1H1).

Vastaavasti 145 hv -version hinnat alkavat manuaalivaihteisena 32 900 eurosta ja uudella DCT-automaatilla varustettuna 33 900 eurosta.

Uudet DCT-automaatilla varustetut Talento-mallit ovat Suomessa tällä hetkellä ennakkomyynnissä ja ensimmäiset asiakasluovutukset tapahtuvat huhtikuun aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here