Emil Lindholm uudella Škodalla Viron MM-ralliin

Toksport WRT:n Škoda Fabia Rally2 Evolla WRC3-luokassa kilpailevat Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen starttaavat torstai-iltana käynnistyvään Viron MM-ralliin uudella Škoda Fabia Rally2 Evolla.

Ralliin valmistava testipäivä on ajettu maanantaina Virossa ja kaikki on kunnossa tulevaan.

Lindholm ja Hämäläinen osallistuvat ensimmäistä kertaa toista kertaa ajettavaan Viron MM-ralliin. Kolme vuotta sitten Lindholm nähtiin Viron Tallinna-rallissa, jonka yleiskilpailussa suomalaiskuljettaja sijoittui kolmanneksi.

Lindholm starttaa viikonlopun MM-rallin täysin uudella autoyksilöllä.

– Tiimimme uusi kaikki autonsa tähän kisaan. Automme säätöjen kanssa mennään lähelle Suomessa käytettäviä säätöjä, vaikka Viron MM-rallin tiestö on Suomeen verrattuna erilainen. Reitti on tosi nopea, mutta tiet ovat enemmän hiekkapohjaisia. Kuuma kisa tulossa säänkin puolesta: 32 astetta näyttää mittari nyt, mutta viikonlopuksi on luvattu hieman viileämpää.

Lindholm sanoo, että erikoiskokeiden kovavauhtiset ylitykset ovat haastavia ajaa, ja reitin harvat hypyt voivat olla luonnottomia ja yllätyksellisiä.

Lindholmin tavoite on ajaa ehjä kisa ja palkintopallille riittävä tulos.

Viron MM-ralli alkaa torstai-iltana Tartossa ajettavalla kaupunkierikoiskokeella (1,64 km).

Toden teolla ralli käynnistyy perjantaina, jolloin ohjelmassa on kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 128,24 km. Ralli jatkuu lauantaina yhdeksällä erikoiskokeella (132,18 km) ja se päättyy sunnuntaina kuuden erikoiskokeen (52,10 km) jälkeen klo 15.20 Tarton Raadiin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!