BMW:n tuleva sähköauto i7 talvitesteissä Ruotsin Lapin Arjeplogissa

BMW laajentaa sähköautojen valikoimaa uusiin mallityyppeihin osana siirtymää sähköiseen liikkuvuuteen. Tulevina vuosina BMW esittelee BMW 7 -sarjan uuden sukupolven, ja sarjan ensimmäinen sähköautomalli on BMW i7.

BMW i7 on nyt sarjatuotantoa edeltävissä ajodynamiikan testeissä Ruotsin Arjeplogissa.

BMW 7 -sarjan uusi sukupolvi on suunniteltu nostamaan BMW:n luksusmallien urheilullisuuden ja mukavuuden yhdistelmää entistä korkeammalle tasolle.

Suunnittelun ratkaisuja testataan intensiivisten testien aikana äärimmäisissä olosuhteissa Arjeplogissa. Testeissä käydään läpi jousituksen komponentit sekä ohjaus, jarrut, ajodynamiikka ja eri vakautusjärjestelmät.

Lisäksi talvitesteissä keskitytään erityisen voimakkaasti komponentteihin, jotka muodostavat sähköisen voimalinjan.

BMW i7:n sähköiseen voimalinjaan, viidennen sukupolven eDriveen kuuluu ajoneuvon sähköinen voimansiirto, akku, tehoelektroniikka ja lataustekniikka. Se on jo nyt käytössä BMW iX-malleissa. Erityisesti moottori, akku ja lämpötilan säädöt testataan matalissa lämpötiloissa.

Tällä hetkellä autosta ei ole saatavilla teknisiä tietoja, mutta nykyisen kehitystason perusteella energiankulutuksen odotetaan olevan 22,5–19,5 kWh/100 km (WLTP).

BMW i7 perustuu samaan ajoneuvokonseptiin kuin muut BMW 7 -sarjan versiot.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here