Polestar 2 -mallisto laajenee  — halvin malli maksaa nyt alle 45 000 euroa

Suomen uusimman automerkin Polestarin myynti alkoi Suomessa syyskuussa. Nyt Polestar 2 -mallisto osaa rinnalleen jo toisen etuvetoisen version. Uudessa Standard range Single motor -mallissa on 64 kW:n akku, joka tarjoaa autolle 440 kilometrin toimintamatkan (WLTP).

Kaikissa Polestar -malleissa on vakiona lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten muun muassa törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella ja törmäystä lieventävällä toiminnolla, tieltäsuistumissuoja ja kaistallapitoavustin. Kuljettajan tehtävää helpottavat myös pysäköintitutka edessä ja takana sekä peruutuskamera.

Perusmallista alkaen istuimet ovat sähkösäätöiset, mekaanisella selkänojan kallistuksella ja nelisuuntaisesti säädettävällä ristiselän tuella (kuljettajan istuimessa muistitoiminto) varustetut.

Polestar 2 -mallien kattavaan vakiovarustukseen kuuluu Android Automotive -käyttöjärjestelmään perustuva tieto- ja viihdejärjestelmä 11 tuuman keskinäytöllä ja 12,3 tuuman kuljettajan näytöllä.

Myös älypuhelimessa käytettävään Polestar-sovellukseen integroitu Polestar Digital Key sisältyy vakiovarustukseen. Kaikissa Polestar 2 -malleissa on myös High Performance -audiojärjestelmä kahdeksalla kaiuttimella.

Automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta Polestar voi julkaista ohjelmistopäivityksiä langattomasti säännöllisin väliajoin.

Esimerkiksi edellisessä, lokakuussa asiakkaille tulleessa päivityksessä autoon tuli uusi toimintasädeavustaja, aiempaa regeneroivammat jarrut ja akun esilämmitystoiminto, kun kohteeksi on Google Maps -ohjelmassa otettu pikalatauspiste.

Varustepaketeilla lisää ominaisuuksia

Plus Pack sisältää korkeatasoisia premium-varusteita, kuten panoraamalasikaton, Harman Kardon -audiojärjestelmän 13 kaiuttimella, WeaveTech-verhoilun, Black Ash -koristepaneelit, sähköisesti säädettävät lämmitettävät etuistuimet muistitoiminnolla, lämmitettävät takaistuimet, lämmitettävät pyyhkimensulat ja lämmitettävän ohjauspyörän sekä uuden lämpöpumpun.

Pilot Pack sisältää erityisiä turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, kuten Pixel LED -ajovalot ja led-etusumuvalot, kuljettajan avustinjärjestelmän mukautuvalla vakionopeudensäätimellä ja Pilot Assist -toiminnolla, 360 asteen kameran ja pysäköintitutkat eri puolilla autoa sekä Driver Awareness -järjestelmän, jossa on kuollutta kulmaa tarkkaileva BLIS-järjestelmä ohjaustuella, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä takatörmäysvaroitin.

Uusi mallisto tulee myyntiin joulukuussa.

Mallisto

Polestar-malliston hinnat alkaen

  • Standard range Single motor 44 900 €
  • Long range Single motor 49 900 €
  • Long range Dual motor 54 100 €
  • Long Range Dual motor Launch Edition 57 790 €

Varustepaketit

  • Performance Pack 6 000 €
  • Plus Pack 4 500 €
  • Pilot Pack 3 500 €

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here