Biltema pisti koko varaosavalikoimansa yksiin kansiin

Bilteman tarina alkoi 1960-luvulla nimensä mukaisesti edullisista auton varaosista ja autotarvikkeista. Tuotteiden hinnat olivat huomattavasti alkuperäisiä varaosia alhaisemmat.

Vuodesta 1963 lähtien Biltema varaosavalikoimaa on kasvatettu ja kehitetty jatkuvasti, ja tänä päivänä sen tuotemerkkinä on Biltema Original, todetaan Bilteman tiedotteessa.

– Nykyinen valikoimamme on jo sen verran laaja ja monipuolinen, että konsernissa päätettiin vuosi sitten kääräistä Biltema Original -tuotemerkin tuotteet omiin kansiinsa, kertoo tiedotteessa Biltema Suomen toimitusjohtaja, Jani Mahlakaarto.

Aiemmin varaosat olivat osa Bilteman peruskuvastoa, joka julkaistaan kaksi kertaa vuodessa. Peruskuvastossa on kuitenkin edelleen mukana myös autoiluun liittyviä tuotteita, mutta varsinaiset varaosat löytyvät nykyään Biltema Original -nimisestä luettelosta.

Biltema Original julkaistaan nyt kolmatta kertaa, ja se sisältää 180 sivua varaosia ja tarvikkeita yli 6 000 automalliin. Luettelon sivuilla on tiedotteen mukaan selkeästi kerrottu, mitä kaikkia työkaluja ja tarvikkeita tarvitsee, kun autoon täytyy vaihtaa esimerkiksi öljynsuodatin tai hehkutulpat.

Suomessa Biltema Original -luetteloa jaetaan 350 000 kappaletta omakoti-, rivi- ja pienkerrostaloihin, jotka sijaitsevat tavaratalojen välittömässä läheisyydessä. Luettelo on myös selattavissa verkossa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here