Emil Lindholmin onnistunut Rooman EM-ralli poiki toisen kisan Italiaan

Toissa viikonlopun rallin EM-sarjan avausosakilpailussa Roomassa nähty suoritus toi Emil Lindholmille toisen rallikomennuksen Italiaan, todetaan Lindholmin tiedotteessa.

Lindholm ja Mikael Korhonen ajavat 8.-9. elokuuta Italian sorarallimestaruussarjaan kuuluvassa Citta di Arezzo –Valtiberina -rallissa italialaisen HK Racingin Skoda Fabia R5:ta.

– Rooman EM-rallin jälkeen Luca Pregliasco otti meihin yhteyttä ja ehdotti kyseisen rallin ajamista. Kun samanaikaisesti MRF Tyres halusi ajaa yhden sorarallin ennen EM-sarjan toista osakilpailua Latviassa, tahtotilat kohtasivat ja pääsimme Italian soramestaruussarjan osakilpailusta sopimukseen.

– Tuleva ralli on minulle ja rengastehtaalle tärkeä testi ennen EM-sarjan seuraavaa osakilpailua. En ole koskaan aiemmin ajanut MRF Tyresin sorarenkaalla, joten edessä on todella hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta rengasta tositoimissa.

Lindholm pääsee nuotituksen jälkeen ajamaan testiä juuri ennen rallin alkua. Tuleva kilpailu ajetaan Firenzen eteläpuolella Arezzon kaupungin ympäristössä.

– Uskon, että italialaistiimillä on hyvä tieto siitä, millaisissa säädöissä automme tulee kyseiseen ralliin olla tai ainakin millaisilla säädöillä kannattaa testiin lähteä. Testissä ehdimme kokeilemaan myös monia asioita, jos tarve niin vaatii.

Lindholm sanoo, että Italiassa hän tähtää ensisijaisesti rallin maaliin, mutta muistuttaa, että vauhtiakin pitää löytyä.

Vain kolme erikoiskoetta

Italian sorarallimestaruussarjaan kuuluva Citta di Arezzo – Valtiberina -rallissa ajetaan vain kolme eri erikoiskoetta, joista kaksi kahdesti ja yksi kolmeen eri kertaan.

Kilpailu käynnistyy lauantaina 8. elokuuta klo 15:30 Suomen aikaa. Avauspäivän ohjelmassa on kaikkiaan neljä erikoiskoetta, yhteispituudeltaan 33,82 km.

Ralli jatkuu sunnuntaina klo 9:00 alkaen. Päivän ohjelmassa on yksi kolmeen kertaan ajettava erikoiskoe, yhteispituudeltaan 36,18 km. Voittajia odotetaan maaliin klo 16:00 Suomen aikaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!