Raumalla puhkottu suuri määrä autonrenkaita — poliisi kaipaa havaintoja

Poliisin tiedotteen mukaan renkaita on puhkottu huomattava määrä Raumalla heinä-elokuun aikana.

Tapauksia on tähän asti kirjattu poliisille yli 20 kappaletta kuukauden sisällä.

Keskuspuiston eteläpuolella Hallikadun varressa 4 eri ajoneuvon renkaita puhkottiin 9.7.2020 todennäköisesti öiseen aikaan. Lisäksi Seminaarinkadun ja Satamakadun risteykseen on levitetty ruuveja huomattavia määriä edeltävän kahden viikon aikana. Näistä on myös koitunut rengasrikkoja.

Otan alueella renkaiden puhkomisia on ollut yhteensä 14 kappaletta. Yleisimmin Saaristokadulla, Urheilukadulla ja Pursikadulla. Viimeisin teko on tapahtunut menneenä viikonloppuna Purjehtijankadulla, Syvärauman puolella.

Auto ovat toistaiseksi valikoituneen sattumanvaraisesti.

Poliisi tutkii tätä ilmiötä kokonaisuutena. Teot on tehty pääasiassa öiseen aikaan ja tekoja kohdistuu poliisin mukaan usein samalla kertaa useaan ajoneuvoon.

Tapauksiin liittyvät havainnot kiinnostavat poliisia ja poliisi pyytää keskusta-alueiden asukkaita tarkkaavaisuuteen tekijän tai tekijöiden kiinni saamiseksi.

Mikäli näitä vastaavia tekoja edelleen tapahtuu, poliisi pyytää vahingon kärsijää ilmoittamaan asiasta hätäkeskukseen, jotta paikalle voidaan hälyttää poliisipartio suorittamaan tarkempaa tutkintaa.

Tapaukseen liittyvät havainnot ja muut tiedot voi lähettää osoitteeseen: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!