Autotoday 10 vuotta sitten: Volvo valtaa lehden kaikki mainospaikat

Volvo S60 2010. Kuva: Volvo.

Tasan kymmenen vuottan sitten Volvo teki reippaan mainostempauksen ostamalla aikakauslehden kaikki mainospaikat.

Volvo valtaa lehden kaikki mainospaikat

Ensi kertaa Suomen Kuvalehden historiassa yksi mainostaja ostaa kaikki mainospaikat sekä lehdestä että verkkopalvelusta ja saa näin maksimaalisen näkyvyyden niin painetussa lehdessä kuin lehden saitillakin.

Dominanssiratkaisu toteutuu Suomen Kuvalehden numerossa 11/2010 (ilm. 19.3.) sekä suomenkuvalehti.fi:ssä viikoilla 11-12/2010.

Pioneerimainostajan, Volvo Auton myynti- ja markkinointijohtaja Heikki Ahdekiven mukaan turvallisuus ja laatu ovat arvoja, jotka yhdistävät Suomen Kuvalehden lukijoita ja Volvoa. Se mahdollistaa näyttävän yhteistyön. Mediadominanssin avulla Volvo voi esitellä isojen autojensa koko malliston sekä yrityksen arvoille soveltuvalla että visuaalisesti näyttävällä tavalla.

Dominanssiratkaisun tavoitteena on vahvistaa entisestään Volvon haluttavuutta Premium-segmentissä ja Volvon asemaa Suomen ostetuimpana isona autona, perustelee Hapen Pia Koskimaa.

Katso tästä muita Autotoday 10 vuotta sitten -juttuja.

Volvo haluaa tavoittaa isojen mallien tärkeimmät kohderyhmät – yksityisen ja julkisen sektorin päättäjät sekä yksityiset isojen autojen ostajat. Planner Marianna Collander tähdentää, että suunnittelun lähtökohtana oli löytää yhteistyökumppaniksi juuri Volvon brändiin sopiva mediabrändi perinteisen kanavalähtöisen intermedia-suunnittelun sijaan.

Julkaisujohtaja Tarja Hurme kertoo olevansa ylpeä siitä, että nimenomaan Suomen Kuvalehti on mukana tällaisessa uudessa avauksessa. Yhteistyön suunnittelu aloitettiin jo viime vuoden syksyllä perehtymällä huolellisesti Suomen Kuvalehden lukijaan ja verkkopalvelun kävijään.

Sen jälkeen rakennettiin kokonaisuus, jossa on huomioitu kuluttajan tarpeet, arvot ja asenteet. Suomen Kuvalehden lukija vaatii laatua ja tyylikkyyttä niin tuotteilta kuin niiden mainonnaltakin. Kokonaisuus osoittaa mainostajan ymmärtävän ja arvostavan Suomen Kuvalehteä ja sen lukijaa, summaa Konsepti Advertisingin Jan Leskinen.

Juttu oli Autotodayssa 19.3.2010.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here