Autotoday 10 vuotta sitten: Kaksi rallikatsojaa sai surmansa Irlannissa

Kymmenen vuotta sitten kerroimme surullisesta tapahtumasta Irlannissa.

Ralli: Kaksi katsojaa sai surmansa Irlannissa

Kaksi katsojaa kuoli sunnuntaina Irlannissa sattuneessa rallionnettomuudessa. Silminnäkijöiden mukaan kuljettajan hallinnasta karannut auto syöksyi väkijoukkoon Dublinin lähellä ajetun Cavan Stages -rallin ensimmäisellä erikoiskokeella.

Kuljettaja menetti kontrollin hypyssä mäennyppylän yli, ja auto laskeutui hallitsemattomasti. Tämän jälkeen auto jatkoi matkaansa aidan läpi osuen lopulta noin 30 hengen katsojajoukkoon.

Katso tästä muut Autotoday 10 vuotta sitten -jutut.

29-vuotias nainen ja 50-vuotias mies saivat välittömästi surmansa ja seitsemän ihmistä vietiin vakavasti loukkaantuneina sairaalaan. Heidän joukossaan olivat myös onnettomuusautoa kuljettanut ralliautoilija ja hänen kartanlukijansa. Ralli keskeytettiin onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuus nosti jälleen esiin vuosittain ajettavan kovavauhtisen rallikilpailun aiheuttamat vaarat niin kuljettajille kuin katsojillekin. Kisoja ajetaan kapeilla maalaisteillä, joita reunustaa usein vain pensasaita. Ainakin neljä muuta ihmistä on saanut surmansa irlantilaisten rallien yhteydessä viimeisen kymmenen vuoden aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here