Autotoday 10 vuotta sitten: Kymmenen vuotta sitten perustettu autopalvelu on laajentunut merkittävästi

Kymmenen vuotta sitten tiedotettiin uudesta palvelusta autoilijoille. Yrityksen työntekijät tulivat pääkaupunkiseudulla kotiin vaihtamaan talvirenkaat alle. Nyt yritys tarjoaa paljon muitakin palveluita ja toiminta on laajentunut merkittävästi.

Pääkaupunkilaiset saavat apua renkaanvaihtoon

Autonrenkaiden kausivaihto on autoilijoita kaksi kertaa vuodessa työllistävä toimenpide, jonka suorittamiseen jokaiselle autoilijalle on kehittynyt oma tapansa. Yksi suosituimmista tavoista vaihtaa renkaat on edelleenkin itse suoritettava vaihto.

Vaihtotavasta riippumatta, renkaidenvaihto jää valitettavan usein liian myöhään ja vaihto tehdään vasta ensilumen satamisen jälkeen. Tämä näkyy etenkin pääkaupunkiseudulla yllättävinä tilanteina ja runsaina peltikolareina.
Vaikka moniin asioihin on nykyisin jo apua tarjolla, ovat autoilua helpottavat palvelut olleet kovin vähissä. Useimmiten palvelun saaminen vaatii autoilijalta siirtymistä paikasta toiseen. Siirtyminen vie aikaa ja tuo haasteita jo ennestään kiireiseen arkeen.

Helsinkiläinen Rolan Oy on tuonut markkinoille uuden palvelun autonrenkaiden kausivaihtoon. Renkaidenvaihto tapahtuu asiakkaan pihalla tai muussa hänen haluamassaan paikassa, kuten työpaikalla.

– Haluamme tarjota asiakkaalle oikeasti helpon tavan vaihtaa renkaat. Asiakas voi vaikka juoda aamukahvia lämpimässä kodissa samalla kun autoon vaihtuvat renkaat yrityksemme toimesta, kertoo Rolan-yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Hanhinen.

Palvelu on tilattavissa toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle. Renkaidenvaihtoa tehdään hyvin joustavasti asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaisesti kelloa tuijottamatta.

– Tärkeintä meille on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Jos ja kun lumi yllättää jälleen autoilijat, tulemme hyvinkin pienellä varoitusajalla paikalle vaihtamaan renkaat, kertoo Hanhinen.

Katso tästä muita Autotoday 10 vuotta sitten -juttuja.

Halvimmillaan yhden auton renkaiden vaihto maksaa 35 euroa. Silloin vaihdettavat renkaat ovat auton välittömässä läheisyydessä ja matka autolle ei ole pitkä. Mahdollisista lisätöistä sovitaan erikseen.

Palvelu on varattavissa www.rolan.fi tai soittamalla 040 596 1400.

Juttu oli Autotodayssa 13.10.2010

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!