Autotoday 10 vuotta sitten: "Katsastusten Yö koittaa ensi tiistaina"

25.4.2018   23.16

Kymmenen vuotta sitten A-Katsastus katsasti muutaman kerran vuodessa autoja myös yöaikaan.

Katsastusten Yö koittaa ensi tiistaina

A-Katsastus Oy järjestää valtakunnallisen tempauksen Katsastusten Yön ensi tiistaina kello 23:een asti.

Katsastusten Yönä henkilö- ja pakettiautoja katsastetaan A-Katsastuksen asemilla iltamyöhään, kello 23 asti. Katsastamaan ehtii siis yhtiön mukaan hyvin vaikka työpäivän tai vielä iltaharrastusten jälkeenkin. Ajanvarausta ei tarvita.

Katsastusten Yö on A-Katsastuksen mukaan oiva tilaisuus katsastaa auto ennen kesälomaa. Katsastusajanjakso on neljä kuukautta ennen rekisteröintitodistukseen merkittyä käyttöönottopäivää. Ensimmäisen kerran auto on katsastettava kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä.

Katsastusten ohella asema tarjoaa pientä suuhun pantavaa ja autoiluun liittyvää tietoa. Katsastusasemalla saa muun muassa ajankohtaista neuvontaa renkaista ja ajovaloista sekä tietoa taloudellisesta ajamisesta ja auton kunnossapidosta.

Itse katsastusta autoilija voi seurata mukana tai nauttia aseman tarjoilusta. Monilla asemilla on mukana myös yhteistyökumppaneita ja kilpailuja.

Katsastusten Yötä on vietetty A-Katsastuksen asemilla jo useiden vuosien ajan. Tapahtuma aloitettiin aikoinaan kokeiluna ja autoilijoilta saadun hyvän palautteen kannustaman perinnettä on jatkettu vuosittain keväisin ja syksyisin.

Juttu oli Autotodayssa 25.4.2008.JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here