Autotoday 10 vuotta sitten: Kalle Tuomola voitti Audi A3:n

Kalle Tuomola. Kuva: Audi.

Kymmenen vuotta sitten Facebook ei vielä ollut yhtä yleinen kuin tänä päivänä. Esimerkiksi Audin maahantuoja hankki lisää tykkäyksiä arpomalla tykkääjien kesken upouuden auton. Kisan jälkeen tykkääjiä on tullut vielä lisää, ja nyt Audilla on Facbookissa melkein 100 000 tykkääjää.

Kalle Tuomola voitti Audi A3:n

Audin Facebook-kampanja osoittautui suureksi menestykseksi. Puolentoista kuukauden aikana Audi Finlandin fanisivulle Facebookissa liittyi yli 56 000 fania.

– Kampanjan tavoitteena oli kerätä Audi Finlandin Facebook-sivulle 50 000 fania. Hienoa, että saavutimme tämän kirkkaasti. Erityisen positiivista on ollut myös fanien aktiivisuus, joka on ylittänyt kaikki odotukset, Audin markkinointikoordinaattori Inka Herranen kertoo.

Facebook-kampanja päättyi maaliskuun lopussa, ja Audi on nyt arponut kilpailuun osallistuneiden kesken uuden, Business-varustellun Audi A3 CC 1.6 TDI:n, jonka arvo on noin 27 000 euroa. Onnetar suosi Kalle Tuomolaa Espoosta.

Kerrassaan mahtavaa! Auto tulee todella tarpeeseen, sillä aikaisemmin olen ollut ainoastaan laina-autojen varassa. Uskomaton fiilis, kertoo Tuomola tunnelmistaan kisavoiton jälkeen.

Sosiaalinen media ja erityisesti Facebook on noussut nopeasti merkittäväksi viestintäkanavaksi. Suomessa automerkit ovat osanneet huonosti hyödyntää tätä kanavaa.

Katso tästä muut Autotoday 10 vuotta sitten -jutut.

Audi Finland on nyt ottanut mittavan etumatkan kilpailijoihin fanisivulla, joka nousi hetkessä kaikista Facebookin suomenkielisistä brändifanisivuista ykköseksi. Samalla Audista tuli Suomen ylivoimaisesti suosituin automerkki Facebookissa.

– Kilpailu oli vasta alkua. Tulevaisuudessa jatkamme aktiivista viestintää ja tuotamme Facebookin kautta lisäarvoa niin faneillemme kuin toki myös yrityksellemme. Facebookissa on luvassa muun muassa eksklusiivista tietoa Audeista, erilaisia etuja ja paljon muuta, lupaa Herranen. Audi Finland -faniksi voi liittyä: http://www.facebook.com/audifinland

Lisää kisavoittajan tunnelmia: https://www.youtube.com/watch?v=dGf3X8Moc0M

Juttu oli Autotodayssa 8.4.2010.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here