Autoklinikka juhlii tasavuosia

Autoklinikka-yhtiöt on tarjonnut autojen vauriokorjauspalvelua jo 30 vuoden ajan. Alun perin pääkaupunkiseudulla toiminut yhtiö on kasvanut nopeasti viimeisen kymmenen vuoden aikana valtakunnalliseksi toimijaksi, vuotuisen kasvun ollessa keskimäärin noin 30 prosenttia.

Vuonna 2022 Autoklinikka on markkinajohtaja, joka korjaa joka kymmenennen auto- ja lasivahingon Suomessa. Yhtiö palvelee asiakkaitaan jo lähes 60 toimipisteessä ja työllistää 500 alan ammattilaista.

Autoklinikka on investoinut rohkeasti palveluverkostonsa ja -tarjontansa kasvattamiseen. Pelkästään viimeisen kahden vuoden aikana yhtiö on investoinut yli 15 miljoonaa euroa toimintansa kehittämiseen Suomessa.

Autoklinikka-yhtiöt on autojen pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Vuonna 1992 perustettu Autoklinikka palvelee asiakkaitaan jo lähes 60 pisteessä ympäri Suomen. Autoklinikan ja Alppilan Autohuollon yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2021 n. 75 MEUR ja se työllistää 500 alansa ammattilaista. Vuosittain Autoklinikoilla korjataan lähes 70 000 kolhittua tai vaurioitunutta autoa. Autoklinikka on osa pohjoismaista Werksta-konsernia.
www.autoklinikka.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here